Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Продовження дозволу на роботу. Я подала заявку 15го лютого і досі немає від них рішення, мій дозвіл на роботу закінчується завтра, але коли я подалась IRCC прислали імейл що я можу продовжувати працювати навіть якщо work permit закінчиться до 13 серпня чи доки вони не приймуть рішення. І досі нічого
-
Немає за що
-
Майже одночасно подавались 4 людини і всім продовжили на 3 роки
-
Мені теж через якийсь час послали схожий лист, але зі строком розгляду до вересня чи жовтня, але у травні прийняли рішення про продовження на 3 роки.
-
По факту, якщо немає потреби виїзжати за межі Канади, то візу можна не продовжувати
-
Ми не вклеювали ще. Планую подаватись на продовження візи у наступному році
-
До серпня іще місяць Приймуть Ми подавали в березні, нам лист до вересня прийшов
-
📣 #БУДЕМО_ЗНАЙОМІ_BCUA 🇺🇦🇨🇦 ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПІКНІК 🎯 Мета: об'єднати українську громаду Port Moody, Coquitlam, Port Coquitlam та інших міст, надихнути на нові знайомства та позитивні враження, а також цікаво і весело провести час на природі. Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками й насолоджуйтеся днем на свіжому повітрі! ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 10:00 AM 📅 28/07/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ до групи у телеграм - всі організаційні питання там 👉 t.me/budmo_znayomi_bcua
-
BMW X5 E53 3.0i M54B30 2005 Clean Title Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному станi. Заводиться і їде дуже добре. Кондиционер холодить. Чистий та доглянутий інтер'єр. Хороша комплектація: панорама, підігрів всіх сидінь, чорна стеля, Shadow line. Пробіг 250 тис. На машині немає іржі. Машина варта вашої уваги! Ціна 3500!
-
Та забаньте его уже...