Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Друзі, Хто вже подавався на PR в Канаді? Цікавить документ «Police Certificate з України». Питання: чи достатньо надати витяг з сайту МВС+завірений переклад, чи обовʼязково треба мати «Довідку про відсутність судимостей» від консульства України в Канаді? Хто як подавав і чи прийняли?
-
Я подавав довідку з завіреним перекладом з МВС. Робив навіть не напряму, а через якусь контору в Києві. Проблем не було, вже й громадянство отримав 😁
-
Вітаю
-
Вітаю! Ви довідку з МВС брали фізичну чи робили запит онлайн?
-
Онлайн
-
Витягу з сайта МВС (з аутентифікацією через Дію) цілком достатньо. Ми так робили для тещі. Я навіть сам його переклав та вказав на перекладі свою контактну інформацію. IRCC це цілком влаштувало. Все одно, в разі перевірки, вони сканують QR-код з довідки, та верифіцирують через вебсайт МВС. А там - все українською. Тобто, IRCC в разі такої перевірки все одно використовує перекладача (або фізичного, або програмного). Але ж я нікого не закликаю робити як я зробив. Як то кажуть, don't try it at home. 😆 Я про свій випадок розповів суто для статистики. Офіційна вимога - сертифікований переклад. Тільки от брати довідку окольними шляхами, через якісь "прокладки" в Києві - то вже занадто. Цього робити точно не треба.
-
В моєму випадку в мене Дії не було, і залишався варіант робити через консульство (45+ днів), або за 5 днів через компанію в Києві. Тому якщо є можливість зробити через Дію, то треба робити через Дію.
-
Тому що для реєстрації в Дії потрібен банківський рахунок в Україні, а я його закрив ще в 2016-му році
-
Невже щось змінилося нещодавно?? Я в Канаді з 2010-го. В мене навіть внутрішнього українського паспорту нема (я не продовжував за віком). Але якось чисто з цікавості, коли від українців почув про "Дію", вирішив глянути що за фрукт. Встановив додаток, автентифікувався через фото-скан та RFID українського закордонного паспорта, а також - фото на відео обличчя, і - вуаля! Отримав доступ до свого акаунту, де всі мої дані (принаймні те, що про мене відомо державі Україна).
-
А в Вас український закордонний паспорт біометричний? Бо в мене старого формату. Я якщо чесно всіх деталей не памʼятаю. Там було три варіанти реєстрації і мені жоден з них не підходив.
-
Ви мрієте про власний бізнес у Канаді, але не знаєте, з чого почати? Запрошуємо вас долучитися до безкоштовної бізнес-програми для новоприбулих від YMCA BC! ✅ Старт програми: 8 лютого ✅ Тривалість: 4 тижні ✅ Формат: * Очні заняття: щосуботи, 10:00–14:00 (955 Burrard St, Vancouver) * Онлайн-сесії: щовівторка, 18:30–20:30 ✅ Мова: англійська (рівень LINC 5+) ✅ Індивідуальна підтримка: одна консультація з бізнес-консультантом ✅ Більше деталей у Eventbrite: sen_blp.eventbrite.ca ✅ Кількість місць обмежена – реєструйтеся посиланням: http://rebrand.ly/blp-form-2025 Зробіть перший крок до своєї мрії!
-
Привіт. Продам Стіл з кріслами 100 $( стіл розкладається) Ліжко з матрасом 180$
-
Усім привіт 🥰 Я інструктор з моделювання нігтів , запрошую на манікюр(та не тільки ) усіх хто цінує свій час ( манікюр з покриттям у 60 хв), досвід з 2016 року🪩💅🏼 ПРИ ЗАПИСІ НА МАНІКЮР ДІЄ ЗНИЖКА -30% НА БРОВИ Знаходжусь у ДТ, Ванкувер , 788 Hamilton St (біля Pacific centre)🌆 За детальною інформацією звертайтесь 🤍 Онлайн запис за 2 хв⬇️ widget.easyweek.io/singulier-beauty-bar/team/86918/80207 Робоча сторінка: www.instagram.com/singulare.beauty.bar?igsh=MWFhbXlsd2s3dzN3cA%3D%3D&utm_source=qr
-
Який район ?