Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
для приїзду, маю на увазі
-
Привіт, хтось знає де можна взяти в Ванкувері в оренду сапи, або каяки?
-
Ні, у нас все безкоштовно
-
Ми отримали цього листа 2 місяці тому. Я подзвонила у MSP, пояснила, шо дитина тут по CUAET візі. Вони відповіли, шо якщо дитина має study permit, то уряд автоматично вважає її іноземним студентом, тому треба сплачувати $75 на місяць. Особих вказівок до дітей з України вони досі не мають. Тож сказали чекати на квитанцію… поки що за 2 місяці не прийшла … ми не платимо поки…. Я намагалась писати у групи, запитувала жінок, чи хтось знайшов вихід - ні. Хтось сплачує, хтось ні. Тільки б не було emergency situation, бо якщо звертатися у лікарню, а MSP заблокований - то тоді буде біда. То ж чекаємо на квитанцію 🤷♀️
-
Здається знайшов деталі.. ще будуть рахунки.. це досить відчутно на трьох дітей, але ч так розумію вибору немає, бо коли стукне буде вже пізно
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/accessing-health-care/health-fee-international-students#:~:text=1%2C%202019%2C%20all%20international%20K,the%20original%20%2475%20per%20month.
-
Встречаете гостей в аэропорту Ванкувера?🇨🇦 Воспользуйтесь бесплатной зоной ожидания (30 мин)
Задержки рейсов встречаются довольно часто, специально отведенная зона Сell phone waiting area в Международном аэропорту Ванкувера (YVR) — это удобный способ для всех, кто ожидает прибытия путешественников.
Это обычная практика, когда родственники и друзья на своих личных автомобилях кружат вокруг здания терминала, а некоторые используют парковку торгового центра McArthur Glen или даже автозаправочную станцию Petro-Canada рядом со входом в здание терминала в качестве места ожидания.
Но, возможно, менее известным объектом удобств в аэропорту Ванкувера является зона Cell Phone Waiting Area, расположенная непосредственно к востоку от парковки JetSet.
Эта краткосрочная парковка существует уже много лет, она открыта круглосуточно и бесплатна, максимальное время ожидания — 30 минут.🔥
Делитесь в комментариях какую информации не хватает в канале?!
-
Можливо, в мене дуже дивне питання, але...якої якості вода з крана, у Ванкувері? Її можна пити? Використовувати для готування їжі?
-
Хто має ще якісь групи ?інформації!
-
Цікавить більше інформації
-
t.me/GoVancouverUA
-
t.me/kanadshyna