Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт. Підскажіть будь-ласка, які потрібно зробити прививки дитині перед переїздом в Канаду? Моїй донці зараз 2,2роки і зробили лише 1 акдс і ті, що роблять в пологовому при народженні. Більше ніяких не робили по своїм причинам. Чула, що є обов’язковим від туберкульозу і які ще ? І чи потрібно робити на прививки переклад , поки я ще в Україні ? Заздалегідь дякую за відповідь
-
@alinka_citrus ?
-
Київ
- Альо, а ніхто не забув, що скоро мамин день народження? Одеса
- Я шо такі да, похожа на скліротічку ? Канєшно помню ! Херсон
- Я хочу до мами на день народження ! Але ще не знаю,чи зможу ... Київ
- Зможеш. Я зміг і ти не гірший ! Донецьк
- А мене, що знову не кличете ? Одеса,з іронією
- А... Кармілєц ... Донецьк ,знічено і винувато
- Ну ляпнув дурницю, то що - вічно будете нагадувати ? Харків
- Ну єслі б кой хто не ляпав дурниці, то може над деким і ракетами не ляпало б... Вінниця повернувшись до Донецька
- А як же нова мамка, до якої ти втікав ? Донецьк зітхає. Луганськ
- Скільки вже можна докоряти ? Я навіть паспорт український, майже склеїв ! Тернопіль
- Дайте я тому сєпаратісту у писок парадичкою вріжу ! Київ
- Тихо, розходилися,як маленькі. Що ви срач розвели , між собою, наче у вас росіяни живуть ! То який подарунок мамі зробимо ? Крим
- Я можу салют. У мене останнім часом, здорово гарно салюти виходять! Чорнобаївка :
- Ой, тримайте мене шестеро! Що ти у тих салютах тямиш ! Буча
- Я квіти подарую. У мене тут цілі поля соняхів. По ходу, ті придурки,таки клали у кишені зерна ! Львів
- Я мамі зроблю ранкову каву. Міцну. З шоколадом . Київ
- Окей, тоді з мене торт до кави ! Одеса
- А я подарую мамі усмішку. І новий анекдот. До речі ,ви чули новий анекдот про те як Путін і Шойгу... Біла Церква,нервово перебиває
- Та осточортіли твої анекдоти про те Шойгу ! Я їй пісню подарую. Маріуполь
- Я мамі молитву і віру подарую. Вибачте, що так скромно , але мої ( схлипує ) тепер по всій Україні. І вони вірять і моляться, як ніхто ! Київ
- Нічого, братику... Все буде Україна. Наступного дня народження ти їй знаєш який класний подарунок зробиш - відродишся ! Маріуполь ,замріяно
- І діток по моїх вулицях у візочках будуть катати ... Одеса, розчулено
- Ага... І на моїх пляжах, наступного року ,буде повно людей... Київ
- І всі повернуться додому ... Бахмут, гірко зітхаючи :- Не всі... Але я їх всіх запам'ятав ! Чесно ! Крим, тихенько ,тонким голосом
- А може, я мамі на день народження моста того,ну, ви ж зрозуміли ?... Всі хором
- Цить! Сюрприза зіпсуєш ! 😉😊
Слава Україні!
Світлана Перч
-
З Днем Незалежності України!🌻💙💛 Підкажіть будь ласка, бо я трішки вже заплуталася. Плануємо їхати до Ванкувера, БК. Я за спеціальністю цифровий художник, ілюстратор. Працювала в Україні в гейм індустрії. Планую шукати роботу в гейм індустрії/анімації. Але розумію, що спершу буду працювати де візьмуть (продавець, або у кафе, якщо пощастить🙈 кажуть, треба розраховувати на прибиральницю чи посудомийку) і треба підтягувати мову та портфоліо. Бачила, що в БК легше отримати PR, чим, наприклад в Торонто. На ютюбі слухала що в БК хороша імміграційна програма, і не така складна, як в інших провінціях. Знайшла, що в списку професій для БК є ілюстратор, та низькокваліфіковані спеціальності. Тому схиляюся більше до Ванкувера, хоча і розумію, що там дуууже дорого жити. Проте останнім часом, бачу багато в коментарях на FB пишуть про те, що БК дуже складна для іміграції і в ній дуже важко отримати PR. Як насправді з отриманням pr в БК?
-
Доречі, по pr:
www.isiponline.ca/programs/settlement-services/2125-overview-on-permanent-residency-in-canada-federal-programs?fbclid=IwAR3Q0FgBl0pFdRV2gm5FVylFyspMxcW_uK5XXx7rSLCgSWWoWVKunLmZZXw
-
Да, сразу син выдают, только нужно подождать ( очередь, проверка данных)
-
Добрий день! Чи є десь сьогодні святкування Дня Незадежности? Чула тільки, що є збір о 17 у Вікторії. Чи в Ванкувері хтось збирається?