Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
JJ Spa
-
Народ, закінчуйте дискусію на 20 повідомлень. Є приват
-
reelcauses.org/the-earth-is-blue-as-an-orange/
-
Якщо ви розумієте, коли відповідають на запитання, значить у вас хороший словниковий запас. Спробуйте дивитись один американський ( бо британці говорять більш чіткіше тому мова легша на сприйняття)фільм в день спочатку з субтитрами, щоб звикать до їх мови. Або слухати відео на ютубі на теми які вас цікавлять і зупинять, щоб перевірить незнайомі слова, записуючи їх в словник, а потім переглядати. Я таким чином покращила свій англійський самостійно.
-
www.isiponline.ca/programs/settlement-services/2125-overview-on-permanent-residency-in-canada-federal-programs
-
Не вважаю прямолінійність поганою рисою. Бути прямолінійним, значить бути дорослим. Обговорити проблему тут і зараз, назвавши все як є і домовитись по правила гри надалі і погасити конфлікт. А бути в образі -це позиція дитини. Сижу собі ображаюся вже 3 місяць, а може й 10 рік, бо це мій спосіб життя, бо так я маніпулюю іншими, а всім кажу, що добре, ніхто нічого не розуміє, не складаються відносно ні з ким, зате все «good”. А потім бабах онкологія.
-
модератори, видаліть пост. Це спам і фішінг
-
Yuliia
-
А ми Европейці фальшиву поспішу і фразу «everything is fine», вважаємо ліцемірстаом. Чесно, на зясовування стосунків не має часу, життя коротке, як показала війна. Так, ми різні, і треба знаходити компроміс саме у відвертій розмові, бути чесним перед самим собою і перед іншими.
Наша Хост, коли ми приїхали «обісрала» усіх своїх родичів, батьків, сестру, чоловіка, онуку, деяких сусідів. Через нас почала закривати свою потребу у сімейному затишку. Син приїжджає 1 раз на 4 роки. Чоловік десь на заробітках. Онука приходить тільки на Різдво. А коли дзвонить, то спілкується 5 хвилин і ображаться, що онука їй постійно дзвонить під час роботи. Було у неї в родині якесь свято, іі не запросили батьки до себе. Я втішала іі, як могла. Вона нам сказала, що ми витягли іі з глибокої депресії, що ми іі врятували.
Постійно мені говорила, ви крепка сім’я, ви такі дружні, чоловік тебе любить, у тебе гарні стосунки з сином. І вона хотіла бути частиною нашої сім’ї. Але, щоб не було, ми не зможемо замінити їй не вибудовані стосунки зі своєю сім’єю, і ми не пішли в цю іі гру.
Допомогли по будинку, багато чого відремонтували, але ми не маємо права ставити на місце іі сім’ї, і вона немає права, нами компенсувати своє недопрацювання у відносинах з родиною. Так це тяжка праця - будувати відносини з рідними, але іі треба робити.
От і всі непорозуміння.
-
Ніхто і нічого у цьому житті не побить просто так. У всіх вчинках є мотив. І є скриті вигоди, треба вміти їх розуміти.
-
Це все психологія. Вона досліджує поведінку людини 😉