Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
У меня все время ошибку выдаёт и звонила и неделю уже все время делаю все равно даёт ошибку
-
А что они говорят , когда вы звонили ?
-
У меня уже 3 недели ошибка, в IRCC постоянно говорят просто ждать
-
Ждите и пробуйте
-
В мене 6 рівень
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, где можно сделать накатку своего рисунка на свою термо кружку для кофе? В London drugs отказали. Сказали только на их чашках делают....
-
Добрий ранок, кому не спиться! В мене питання, чи багато з вас зареєструвалися з якою-небудь організацією в Ванкувері і користуються послугами: курси, семінари, пошук житла, оформлення і подача документів? хочу зрозуміти, чи всі знають про програми для українців, що надаються. І чи доходить месседж про потреби українців до тих організацій від українців.
-
Привіт. Хтось літав Flair Airlines? Можна на них надіятись? На на люкс звичайно, просто основні речі
-
подскажите пожалуйста, по налогам. если компания за тебя платит налоги, они подают какую то форму T4 (пока что без понятия что это), то по идее можно не переживать минимум до конца зимы про налоги? И еще вопрос, у меня есть подозрение что они платят больше чем нужно налогов.. если переплачивают, то тебе потом вернут разницу? И последний вопрос, может вы знаете какого то хорошего консультанта по похожим вопросам.. :) вопросы есть еще менее срочные, просто не хочется всех утомлять.
-
Шукаємо няню! Моя подруга шукає няню для своєї доньки, якій скоро буде рік. Няня потрібна на один день на тиждень, на п’ятницю з 9 до 5 починаючи з наступної неділі і до кінця цього року. Сім’я розташована в районі Granville Island. Оплата $20 на годину. Сім’я із залюбки дасть референси на інше працевлаштування.
-
Доброго дня) ви знайшли спеціаліста? Скільки це коштувало? Дякую 🙂