Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую. Я вже в Канаді, але в аеропорту відмовився від ворк перміту і всіляких плюшок, тому що планував за 2 тижні летіти назад додому. Але залишився і тільки но отримав ворк перміт. І не знав чи потрібно обов‘язково подаватись на робочу візу. Дякую за пояснення, бо канадці нічого толком не могли сказати
-
Добрый вечер всем! Подскажите, как можно перевести деньги из Украины в Канаду? PAYSEND не даёт это сделать. Спасибо большое
-
Paypal
-
В Украину даёт, из Украины в Канаду нет
-
Спасибо
-
Мені шкода, що у вас був такий досвід. Велика частка роботи settlement practitioners і взагалі людей, котрі працюють у нон-профітах - за плату чи волонтерять - непомітна та гігантська, і більшість фахівців дуже компетентна, але їх праця не ціниться, як більшість customer service, але багато критики ;) Також, це правда, що сама ідея підтримки інтеграції - не дуже знайома українським (та і не тільки) мігрантам, тож більшість не знають, що взагалі можна отримати таку підтримку безкоштовно. Зараз багато з агенцій - і mosaic, success, iss, options, і т.д. організовують купу семінарів та виїзних 'клінік' для підтримки, і сесій на різні теми - просто цим теж треба цікавитися. А щодо всіх тем, які ви перерахували - можете отримати безкоштовну фахову консультацію
-
Бачу багато тих, хто рекомендує шукати житло заздалегідь. Але є і ті (і їх аргументи досить резонні), хо рекомендує шукати житло вже по прильоту. Бо наприклад шум, сирість, запахи і тд віддалено можна не помітити. Вживу все-таки краще дивитися житло. А так, наче кота в мішку береш
-
t.me/newukrainiansvancouver/7590
-
Наприклад у мене такої можливості немає, платити за готель. Але як знімати віддалено, навіть технічно я не дуже розумію як це робити 🤷🏻♀️ Ну і стрьомно, заплатити гроші, а квартири немає, чи ти квартиру зняв, а там тхне сирістю та грохочуть поїзди поряд.