Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Здравствуйте. Может кто знает как обстоят дела с пенсионерами прибывшими? Оформление пенсии или пособия .У кого какая информация подскажите.Спасибо
-
Привіт. Нам пощастило, ми знайшли хостів. Тому і оренда в них.
Що я чула з розмов з людьми: -пишіть електронні листи,
- не пишіть, що з України, -важко, але знаходять.
Виписка з банку з сумую коштів.
І як ідея (бо ми прогавили цю ідею і поки я не готова знову переїжджати): Подивиться інші провінції там, де легше отримати ПР! Пожили півроку, подались на постійне резид, потім ще роки 2 треба. А потім можете міняти місце проживання і коли у тебе PR це зовсім інша історія… але інші міста, також по розповідям, відрізняються від Ванкувера
-
www.homestay.com/#login Я своє житло знайшла тут, але є нюанс 😄і не впевнена, що там буде багато варіантів для пар( + сайт побирає провізійну оплату.
я живу в будинку хоста, але я одна, то мені ок. Завдатку вона не брала. Як сказала, що з України, то ще зробила знижку на перший місяць. У такому варіанті єдине важко, це достосуватись до її правил, вона супер помішана на прибиранні. Мені на перших кілька місяців прекрасно, так як ні референсів, ні кредитної історії, ні роботи....
Ще розглядала ейрбіені. Теж хороший варіант, коли на старт нема доків. Там сайт робить гарну знижку, якщо обираєш дати на 3-4 місяці. Хоча провізійна оплата в них вища ніж на хоумстей.
-
Не знаю чи багато допомогла, але будь ласка)) приїжджайте) якщо треба буде соціалізація, буду рада зустрітись 😊
-
По прилёту обратились в SUCCESS CANN организацию, стойка которой находится прям в миграционном отделе, где ворк пермит будете получать. Они нас оформили в отель с питанием на 4 ночи, так как мы нашли хост, который нас приютил с начала августа (так получилось, что списались через комментарии на ФБ и нам предложили на месяц остаться). Мы прилетали в конце июля и я не уверен, как сейчас работает эта организация да и насколько реально в Ванкувере предложение от хоста найти. После этого сразу стал активно искать жилье. Из собственного опыта: craigslist and FB marketplace были самыми активными по Vancouver area. Ещё более-менее работали zumper and padmapper, но там единицы. В итоге после двух недель сидения в ноутбуке с переписками и катаниями по городам (учтите, что кататься на общественном транспорте придется много и долго, если не своя машина или такси, конечно же), определили для себя пару вариантов: в одном хотели залог за 3 месяца сверху (типа ньюкамеры, на работе испытательный якобы...), А в другой - на словах поговорили, анкету оставили и нам сразу говорят: вот документы - подписывайте, кидайте депозит и дело тронется. Из замеченного: не берите дом/квартиру прям под линией скайтрейна и загруженной дороге - шумно, шо капец, даже если это 24 этаж 😅 Удачи!
-
УКРАЇНЦІ ТЕРМІНОВО❗️❗️ Потрібно об’єднатися та діяти! Цей кандидат в Ленглі створив петицію аби надати право росіянам та білорусам приїхати зараз в Канаду по такій же програмі EMERGENCY TRAVEL як і українцям! Ось тут його петиція! ЇЇ НЕОБХІДНО СКАСУВАТИ! Пишіть свої звернення аби зупинити цей терор та геноцид! ЦЕ САМА ПЕТИЦІЯ! petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4140
-
Я вже написала в фб пост
-
Там більше шансів що хтось побачить і представники України є там .
-
Привіт. Не можу знайти інформацію в чаті, але може хтось підскаже як відправити гроші з Канади в Україну?