Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Як ріелтор в Україні . Показує житло, надає інформацію по житлу
-
Саме так, якщо це дійсно property manager, то вони не мають права брати з вас гроші за показ житла. Їм платят зарплату, як і всім іншим. Це їх робота шукати людей та показувати житло. Тут навіть ріелтори не беруть гроші за показ житла. Ріелторам платят помісячну комісію власники нерухомості (на скільки знаю), якщо вони сдають чиєсь житло.
Я чув лише тільки тут про одну людину (її звати Anna Bond на фейсбуці), вона бере $100 за пошук житла. На скільки знаю, в неї репутація гарна. -
Вони всі вже покриваються
-
Всем привет) подскажите пожалуйста как узнать есть ли ответ по мед экзамену который все новоприбывшие должны были пройти 🙏🏻
-
Вони дзвонять чи повідомляють тільки якщо щось НЕ гаразд. В іншому випадку - все норм, перевіряти нічого не варто.
-
Дякую ☺️
-
Конкретно ця особа, пропозицію від якої скинули вище, каже, що гарантує здачу житла без кредитної історії. Потрібна тільки виписка з банку, що є фінанси на перший час. Це вона робить за певну плату. Може комусь це і допоможе знайти квартиру, хто не хоче паритись і шукати сам.
-
Оце хороша пропозиція, бо дамочка вище загнула набагато більше.
-
Ото ж і мені здалось це хитрожопістю) тим більше вона чіпуча така, морально давила, а коли так роблять, то на обман схоже.