Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Чому ви так вирішили? Майже усі відомі артисти дають концерти у Ванкувері.
-
Тут є багато маленьких галерей, якщо цікавить мистецтво, бувають дуже гарні виставки у головній галереї( треба слідкувати). Я люблю концерти класичної музики Vancouver Recital society( виступають піаністи, скрипалі, віолончелісти). Концерти при свічках Fever. Концерти So Far у секретних локаціях( погугліть). В університеті також бувають концерти, різні семінари( по темам які цікавлять). Недавно також був концерт Ludovico Einaudi. У мене враження складається, що люди виправдовують своє небажання глибше занурюватись, а може і просто небажання, відсутністю культурного життя у Ванкувері. Насправді воно тут дуже колоритне і різноманітне.
-
Ми знайшли у Burnaby та Coquitlam.
-
По різному. Ми отримали запит на паспорт через 12 днів після здачі біометріі, але усі нам кажуть, що це дуже швидко і ми скоріше виключення з правил, бо зазвичай час очікування від 1,5 місяців.
-
Зрозумів , дякую
-
Я знаю Юлю з CIBC Lougheed Mall. Можу написати контакт в приват
-
Напишіть мені, будь ласка
-
Привіт Мам трохи дивні питання але дякую за відповіді:
- чи є в Ванкувер ерії класичний аквапарк з гірками під дахом? Гугл не допоміг
- чи є сенс їхати на Ванкувер айленд на один день?
- хто як порадить в листопаді відсвяткувати день народження дорослій людині з двома дітьми? 😁🥰
-
Подивіться Water Mania у Річмонді. Це громадській басейн, але там є гірки, басейни для дітей, штучна хвиля і джакузі
-
На острів на 1 день можна, ми ніколи там на ніч не зупиняємось. Можна також лишити машину на парковці і зекономити на паромі. Від Swartz Bay у Вікторію йде автобус, візьміть дрібні гроші для оплати.
-
Там красиво ,рослини,рибки з усього світу,,є 5 Д ,і там транслюють 5 хвилинний фільм про життя тварин,віють ,водою бризкають,трусять,прикольно. Є де поїсти,і сам Стенлі пару і заливі чудові. Я ходила сама і була в захваті
-
Я так бачу тут вже як повезе .