Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ecco
-
Доброго дня, я вже подала на візу і відповідно на себе отримала, на доньку (16років) не має. Заходжу до кабінету, і не розумію, як додати оцю форму заповнену батьком, підскажіть будьласка. Хоча там вони пишуть біометрія не потрібно, додаткові документи не потрібно. Я б її вже кудись відправила, не соображу куди.
-
За перевезення не хвилююсь, бо буде окремий квиток на віолончель
переживаю лише за документи, не Страдіварі, але всередині є бумажка що це майстрова віолончель (не знаю такого майстра) 1925 року (але коли мені робили її огляд то виявилось що це лиш бумажка щоб мені дорожче продати, а так то віолончель не майстрова) але ось хз через це запитають щось чи ні, бо вона буде проходити ж скан коли буду йти на літак.....
-
На стандартные вопросы мне пришел ответ, что нужна транзитная виза. Потому что при покупке дешёвых билетов мы должны выходить и регистрироваться заново. Но ниже написано что при поездке в Канаду с действительной визой якобы не нужно... Про интервал между самолётами не вижу инфомации
-
Так це абсолютно вірно! Хтось писав що тільки 24 години і все, але на сайтті чорним по білому написанно що ви повинні вилетіти до опівночі наступного дня! На всяк випадок я тримала офіційну сторінку відкриту на моєму телефоні, щоб якщо спитають або не компетентні співробітники траплятья їм можна показати, що ці правила написанні на державному веб сайті! Але я більш ніж впевнена що ніхто нічого питати не буде
-
Доброго дня) є питання) Допоможіть будь ласка)
- після прильоту в канаду в аеропорту ми ідем відразу до міграційної служби, які саме там потрібні дії зробити, що по допомозі потрібно там відразу отримати.
- якщо ми тимчасове житло на airnb бронюємо, то трансфер до житла як краще організувати?
- тимчасове житло краще відразу забронювати зараз чи ближче до вильоту?
-
Спочатку треба знайти форму в інтернеті,заповнити її і відправити,а краще віднести в найблище відділення . Вам назначать дату тесту,а це буде,десь за 1.5 місяця( пришлють офіційний лист по місцю проживання,і тільки тоді,зможете почати навчатися на цих курсах). А поки самостійно. Duolingo,додаток в телефоні,вам у допомогу. Наснага і праця, вам у поміч :)