Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я везла пів валізи ліків, в т.ч. Нурофен..питань не було...в дитячій сумці лежали і суміш,і Нурофен
-
Доброго дня! Підскажіть що робили, коли при оформленні на допомогу ( для дитини) вибивало помилку? Дякую всім
-
Дзвонили в підтримку і чекали
-
Проходите зі своїм воркпермітос і паспортом. Картку висилають після огляду,я так робила
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка як отримати 3000$ на дорослого, 1.5 на дитину.
-
Добрий вечір. Хто відправляв на повернення коштів за мед огляд. Треба вкладати чеки про сплати чи можна відправити без них ?
-
Дякую
-
А є хтось,кому вже повернули кошти?так підкажіть,будь ласка,як саме відбувається повернення?тому що в формі немає ніякого запита на рахунок,тощо… тому мені цікаво яким чином взагалі це має відбуватися?Дякую)
-
Мені ще не повернули а знайомим вже повернули - прийшов чек по пошті. В банку отримали по ньому кошти
-
Дякую)а ви коли оформляли?
-
Ну майже місяць тому відправила
-
Ого(
-
Доброго дня! Через тиждень прилітаємо у Ванкувер. Підкажіть будь-ласка, чи є ще можливість українцям поселитись у готелі безкоштовно хоча б на перший тиждень? Чи є більш лояльні варіанти тимчасового розміщення, крім Airbnb? Зазлалегідь вдячна за відповідь🙏🏻
-
Добрий ранок усім,таке питання у моїх дітей 6 років та 18 років закордонний паспорт зробили до 2023 року по січень,та візу CUAET відповідно зробили по цю дату.Я зайшов на сайт консульства в Едмонтоні,та знайшов там перелік документів що потрібен.Але я так зрозумів пише що потрібно їхати туди.Може хтось стикався, чи можливо це зробити пошті?щоб не їхати,територіально ми у Surrey.