Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт, тут є хто може допомогти з проживанням? З 18.11 сімейна пара шукає приймаючу сім’ю або співорендаторів. Якщо в когось є хоча б якісь пропозиції буду рада ознайомитися
-
Доброго дня, чи ночі спільното. Підкажіть таке питання які документи точно потрібно перевести на англ мову? Нам написали, що точно потрібно зробити свідоцтво про шлюб та свідоцтва народження дітей. Поки є неділя до вильоту може встигну зробити. Але можливо це не всі документи, хто можливо вже зіштовхнувся з цим питанням.
-
Спасибо
-
Я прошу прощения, тут меня спрашивают я могу предоставить документы заверенные нотариусом или с печатью бюро? Но я не знаю в чем принципиальное отличие. Вы не подскажите такой нюанс? Какие у вас требовали?
-
Спасибо
-
Добрий день. Поділіться досвідом. Чи в ВС Ванкувер видають проїздний документ для українців? Можливо хтось оформлював грошову допомогу від ВС. Без мови не можу знайти зараз постійну роботу, тому і запитую. Буду вдячна за відповідь.
-
Work BC дає проїзний на час пошуку роботи
-
Дякую. Тільки від вас дізналася. Я зареєстрована в Work BC. Запитаю
-
Доброго дня) я мабуть, тільки народився)) але скажіть, будь-ласка, навіщо переклад свідотства про шлюб? це для отримання чого саме необхідно?
-
Я не знаю, але нам одна спільнота допомагає зараз з усіма питаннями і вони попросили зробити і про шлюб. Я не знаю для чого. Але вони будуть допомагати з правами, діти до школи, медицина, податковий номер
-
класно) на всякий випадок, можна вас попросити дати посилання на спільноту?)
-
Привіт, хто вже подавався на допомогу від провінції?
-
Добрий день. Дякую за відповідь. Чи зможете ви написати додатково після зустрічі. Де можна буде отримати карту українцям, які не живуть в готелі.