Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вопрос не в телефоне и языке, с этим все отлично.
Но вы представьте сидеть с тремя никакущими маленькими детьми 4-5 часов в емердженси, чтоб посмотрели. Как у нас и получилось.
Поэтому я и спросила, кто скоро хотя бы осмотрит, а дальше я уже понимала бы в чем дело. И действовала по протоколу как в Украине. И да, у детей отит.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/assistance#:~:text=Financial%20support%20for%20people%20from,Hardship%20Assistance%20program%20eligibility%20requirements
-
Мабудь не остаточно подались) Бо виписка з банка із печаткою із вказаними залишками на рахунках є обов’язковим додатком до Заяви, як і підтвердження отриманих доходів та витрат за попередні два місяці.
-
Купила два дна назад (
-
Привіт,можливо є хтось хто їде в найблищому часі з України у Ванкувер і може взяти з України невеличку передачу ?дякую
-
Дівчата і хлопці, новоприбулі і не тільки, нагадую що мій чоловік допомагає підібрати авто бу, дати загальну характеристику, оглянути зовні на недоліки, взагалі вибрати вам засіб пересування в Британській Колумбії якісно і надійно! Пишіть мені на личку дам його контакти і він відповість на всі запитання! Гарного вечора!
-
Сьогодні - українському прогресивному мистецтву відведене визначне завдання об'єднати спільноту різних течій мистецтва та артистів з усіх куточків України задля наближення неминучого - нашої перемоги.
Тому раді Вам розповісти, що в нашому волонтерському арт-проєкті «Українська ідентичність» будуть брати участь талановиті художники зі Львова. 🧑🏻🎨Олексій Чередніченко 🧑🏻🎨 Сергій Колодка. 🧑🏻🎨 Дмитро Васильків
Митці – волонтери з України, які представляють грандіозний український проєкт «Мистецтво наближає перемогу» та Благодійний фонд «Друзі ЛНАМ». Вони приїхали в Ванкувер для збору коштів на потреби ЗСУ та підтримки студентів Львівської Національної академії мистецтв, які потерпіли від війни.
Ці талановиті митці ПІДГОТУВАЛИ ВИСТАВКУ для нашого проекту. ◻️Під час проведення виставки художники проведуть майстер-класи з живопису та іконопису. ◻️Також ви зможете бути свідками створення картини талановитими митцями. Тож ви зможете не тільки побачити результати праці цих творчих особистостей, але й побачите їх у процесі роботи. Буде цікаво! Не пропустіть!
Вже у цю СУБОТУ, 12 листопада з 14:30 до 20:00 у False Greek Community Centre, Vancouver
Маємо мету зібрати кошти на потребу ЗСУ, морально та культурно підтримати захисників України, консолідувати друзів України задля боротьби і перемоги Українського духу.
Більше інформації за посиланням : fb.me/e/3Ri489enP
-
Що за морський автобус розкажуть трохи подробніше, якщо знайду квитки на грудень то прибуду також у Ванкувер 😊
-
Добрый день, столкнулся с такой проблемой, нужно арендовать жилье через Airbnb больше чем на 30 дней, но первый взнос, который обязательно заплатить сразу, больше чем дневной лимит на карте(3000$). Пробовал ходить в банк, писал хозяину и самому Airbnb, помочь не могут, поэтому пишу сюда. Возможно у кого-то есть возможность встретиться, я отдам вам наличные, а вы заплатили бы через приложение за жилье.