Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
-
Ще не забудьте - 6 місяців зими з температурою -15 -25 ) і купую снігу)
-
Я не мала на увазі саме вас). Багато читала подібних повідомлень. Я саме в Іспанії так і не бувала. Тому може через цей контраст вам важче, звісно. Це ж два різних світи. У мене нема великих сподівань на те, що я одразу закохаюсь у Ванкувер. Особливо, коли ти не туристом їдеш, а саме жити. Подивимось. В плані медицини також читала і дивилась різні думки. Люди, які живуть давно в Канаді якось спокійніше до цього ставляться. Може, звикли). Мене бентежать тільки ціни на стоматологію ) В кожному випадку, треба тільки час, щоб зрозуміти чи подобається вам в цьому місці, чи ні. Сподіваюсь, у всіх все вийде, якби там воно не було. А. У Франквську була тільки проїздом. Та мені вся західна частина дуже подобається. Там писали про бюджетні кошти. В Запоріжжі їх пилять так, шо словами не передати(. Нажаль, навіть зараз нічого не змінилось. Але вірю в світле майбутнє наших міст.
-
Привітик усім! Шукаю співмешканку, щоб разом знімати житло в Surrey з січня, або можливо хтось шукає сусідку, відгукніться🤍
-
Доброго ранку! Порекомендуйте будь ласка клініку для походження медичного огляду. Дякую
-
Хтось знімав гроші в аеропорту Ванкувері з приват картки? Конвертація з гривні, який % і тд Поділіться досвідом🙏🏻
-
Всім привіт Можливо хтось знає перукарню або перукаря хорошого для чоловіка у Ванкувері?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=033&top=4
-
Вітаю, підкажіть ,будь ласка чи в аеропорту Ванкувера можна придбати картку мобільного оператора? Прилітаємо вночі
-
Дякую, чи для купівлі картки мобільного зв'язку потрібен sin, чи буде достатньо закордонного паспорту?
-
instagram.com/mila.hair.ca
-
Не нужен (я не припомню, чтобы мы его показывали), хотя сразу после него пошли по мобильным операторам. Затем уже в банк. 1. SIN 2. Мобильная связь 3. Счет в банке Наши 3 дела в первый день.
-
Дякую!
-
Потрібно будь-яке ID з фото