Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю дорогі українки! Хочу запросити вас на солодку процедуру депіляції. Я нещодавно прилетіла з України і зараз веду активний запис на січень. Ось мої роботи⤵️ Працюю в м. Суррей. Маю місце для парковки. З величезним досвідом і унікальною технікою😍чекаю вас дорогі 😍пишіть мені в дірект. instagram.com/nelli.sugar?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Сдаю комнату, в Ричмонде в центре города , 650 $ в месяц, пишите в личку
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи обов‘язково потрібне підтвердження адреси, щоб зробити sin в кабінеті, не онлайн?
-
Всім привіт, можливо хтось займається доставкою меблів і має відповідний автомобіль, напишіть мені будь-ласка.
-
Вітаю. Walk-in clinic в річмонд має бути не одна. Окрім мсп і можливо якогось айді з фото вам більш нічого не потрібно. Не всі клініки приймають зразу хто прийшов, треба телефонувати, і там скажуть чи це буде телефонний апоінтмент чи треба прийти . Раджу спочатку знайти клініку яка ближче до вас у Гуглі та Гугл мапс, подзвонити туди і дізнатися на коли ви можете взяти апоінтмент. Якщо в вас emergency, і треба терміново побачити лікаря то тоді краще їхати в hospital emergency. Обдзвоніть всі walk in clinic біля вас та возьміть апоінтмент там де швидше за все вас приймуть
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, хто летів з твариною в багажному відділені з Варшави до Ванкувера? Якими авіалініями? І які вимоги до перевезення були?
-
@dana_banana78