Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрий вечір. Я приїхала наприкінці грудня і шукаю роботу. Зараз проживаю в районі South Main. Всі необхідні для працевлаштування документи у мене є (Work permit, SIN number). За фахом я лікар-стоматолог, але я розумію, що знайти роботу у сфері медицини для початку нереально. Можливо асистування або навколомедичні професії. За своє життя я спробувала себе в декількох професіях: -працювала у сфері громадського харчування (офіціантка, бармен, менеджер); - тренером у спортивному залі, займалася професійно спортом; -працювала в клінінгу в грузинській компанії; -майстер апаратного масажу R-Sleek, Bfexy; -займалася волонтерською діяльністю. Я швидко знаходжу спільну мову з людьми і можу працювати в будь-який час. Рівень англійської середній. Якщо хтось має вакансію для мене - буду вдячний за зворотній зв'язок в особистих повідомленнях або в коментарях! (окрім Work BC і надрукувати резюме та піти з ним по світу, це пройдений етап). 4375529926 [email protected] Good evening. I arrived at the end of December and I'm looking for a job. I am currently living in the South Main area. I have all the necessary documents for employment (Work Permit, SIN number). I am a dentist by profession, but I know that finding a job in the medical field is not realistic to begin with. Perhaps an assistant or a paramedical profession. Over the course of my life, I have tried several professions: -worked in catering (waitress, bartender, manager); - I have worked as a trainer in a gym, I played sports professionally; -Worked in cleaning in a Georgian company; -Master of apparatus massage R-Sleek, Bfexy; -I was involved in volunteer work. I quickly find common language with people and can work at any time. The level of English medium. If anyone has a job for me, I would appreciate a call back in person or in the comments! (except Work BC and print resume and go around the world with it, it's a passed phase). 4375529926 [email protected]
-
@Dessent_witch
-
Я займаюсь. Пишіть в приват.
-
Доброго вечора всім. Підскажіть де в воркперміт має бути написано CUAET, щоб отримати фед.допомогу? Чи зараз вже по-іншому
-
Если у вас без пометки и система не пропускает, нужно переделывать онлайн. У нас так было летом.
-
Дякую за відповідь
-
Такой вопрос, если я не сдам теорию по вождению, я смогу пересдать ее и через сколько? Кто знает? Потому что я завтра осмелилась сдавать, но что-то нервничаю немножко...
-
Через неделю
-
Раньше система не даст записаться
-
Супер. Спасибо
-
Не пожалейте 15 долларов, пойдите и попробуйте. Моя жена так пошла, с первого раза не сдала, но зато потом четко понимала, чего ожидать. Вы на русском будете сдавать или на английском?
-
Русском
-
Онлайн тест по знакам и теории я прохожу на 90-100%, надеюсь перевод будет немного лучше чем онлайн) там вообще катастрофа
-
Створіть на Пейпал повністю український акаунт з укр номером телефону. І створіть такий же повністю канадський, бажано на інший емейл (може і той же піде не про бував) в укр акаунт підключайте віртуальні картки українські, в канадський відповідно канадські. За пересилку з українського акаунта бере комісію за обмін валюти від 2$, далі залежно від суми. А з Канади на українські акаунти без комісії.Я так постійно перкидаю гроші.
-
Каждый вопрос можно будет пропустить два раза, поэтому сначала можно ответить на вопросы, которые вы точно знаете, а там, глядишь, и 40 правильных ответов наберётся.
-
Ой спасибо большое. Так как то яснее и менее тревожнее стало🥰
-
А курс какой с Канады на Украину?