Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Так
-
А, ну тоді 100% не спам 🫠
-
Ні.
-
Схоже на спам...
-
Привіт! Можливо знаєте де можна піти з дітками? Живемо в Суррей…ввожу парк, пише все закрито😳
-
Вся інформація є на сайтах вишів. Якщо у абітурьєнта український атестат, необхідно підтверджувати рівень мови. В залежності від вишу та спеціальності потрібен IELTS academic 6,0-7,5. Ну і , звістно, потрібні гроші. Досить багато грошей. Нерезиденти пдатять майже плтрійну ціну, кредитів їм не дають. Зазвичай, як дитина вже закінчила українську школу, є можливість ще рік ходити до канадської та отримати місцевий шкільний сертифікат
-
Соррі, але у вас трохи неправдива інформація. Щоб отримати Канадський атестат, треба 3 роки канадської школи, тому ми і ідемо з українським + відповідний рівень англійської. Я знаю багато інформації з цього приводу, тому цікавить мене якась «родзинка», а раптом я щось цікаве та й недобачила. Дякую.
-
Я купила,смажила, все одно не така. Вона не ароматна. :) А де в нас українські магазини?
-
Самий дієвий спосіб,ноги в руки по тому району ,де подобається шукайте . Назбирайте інфу і дзвоніть домовляйтеся. Якщо не знаєте мови попросіть когось з наших,я думаю,не відмовлять допомогти :)
-
Я таки особисто знав дівчину, ( сестра моїх знайомих)яка провчилась тільки рік у канадській школі ( вона не мала статусу і їм довелось заплатити за те навчання близько $16к ). Їй видали канадський шкільний сертифікат з яким вона далі пішла до коледжу
-
Дякі
-
Є ще EuroFood в downtown, на Bidwell&Robson. Але там треба уважно дивитися на єтикетки, бо багато прострочених товарів продають
-
Taste of Ukraine. В Metrotown та Port Moody. Хоча там доволі багато російських товарів. Але гречка є ;)