Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Пропоную підробіток: - якщо є вільний час і ви б хотіли його провести з користю - якщо у вас є камера яка може знімати 4К відео (GoPro, iPhone 12 і вище) - оплата 10-30$ за годину Напишіть мені в особисті повідомлення і ми обговоримо деталі. Робота не складна. Оплата в USDT або моно.
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Напишіть,плиз,з чого починати робити ліцензію? Маю великий водійський стаж в Україні,але не знаю з чого починати тут
-
www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/Pages/Moving-from-another-country.aspx
-
Це називається e-transfer
-
ВЕБІНАР: «ІНТЕГРАЦІЯ В КАНАДІ» 📆 31 січня | 🕗 11:00 (ванкуверський час) | 📍Google Meet ПРО ЩО: • Перші кроки в Канаді • Психологія імміграції • Пошук інформації • Страхування • Фінанси + Бюджет • Додатки та сервіси ДЛЯ КОГО: Для новоприбулих в Канаду. Розглянемо основні аспекти інтеграції в Канаді. Обговоримо першочергові кроки та важливі моменти, які потрібно врахувати після приїзду в країну. РЕЄСТРАЦІЯ: www.eventbrite.ca/e/526099366367
-
Усім доброго дня! Підскажіть будь ласка лікарні у Ванкувері, де можна пройти безкоштовний медогляд?
-
Запрошуємо на семінар щодо оренди житла та підготовки до придбання першої нерухомості в Канаді 📆 5 ЛЮТОГО, 13:30 📍Holy Eucharist Cathedral Доповідач: ліцензований ріелтор Олеся Білоус Реєстрація обов'язкова: forms.gle/PpSfrM97dai2nv389
-
Добрий день, мене звати Юрій Я представник молодої української компанії, яка займається продажем товарів для кухні через Amazon. Нам потрібні відгуки, та органічні продажі для того, щоб наш молодий бізнес запрацював. До вашої уваги ми пропонуємо унікальний товар, з багатою комплектацією та широким функціоналом , який пройшов багато рівневі перевірку і якість якого - одна з кращих на ринку. Відчуй себе справжній шеф-кухарем світового рівня на своїй домашній кухні www.amazon.com/dp/B0BNW5TPX9/ref=olp-opf-redir?aod=1&ie=UTF8&useRedirectOnSuccess=1&ref_=dex_glow_signin&path=%2Fdp%2FB0BNW5TPX9%2Fref%3Dolp-opf-redir%3Faod%3D1&ref=myi_lowprice_offer