Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Особисто з вами мою розмову закінчено) Я не вважаю доречним спілкуватись з людиною, яка взагалі не розуміє суті) А переходити на особистості , як ви, я не буду)
-
Де саме Ви знайшли негатив? Чи позитивом важається виключно формування у співвітчизників ілюзій про «країну рожевих поні»? Так потім лбди все одно опиняться у реальному житті. Для багатьох то буде досить великий шок. Можна ще одне питання, яке смо мобою виникає, (звістно, як важаєте його занадто особистим, можете не відповідати). Ви особисто були основним аплікпнтом Вашої родини, чи Вас витяг паровозом чоловік?
-
А і да, якщо вас так тригерить шось всередині, то я була основним аплікантом своєї родини)
-
maps.app.goo.gl/8HRYqUVNPioErqxA7?g_st=it
-
В тему гречки: в Аленке взял на выходных 2 кг (18 долларов) белорусской рассыпной (они сами фасуют), только сварили - как дома по вкусу. Можете брать 👍
-
Гірськолижний курорт Big White чекає на вас у гості ! Це другий за рейтингами курорт Канади та найкращий сімейний курорт. Одна година на машині від прекрасної Келовни (Kelowna). Сама Келовна - 4 години на машині від Ванкувера або 1 година літаком (вчтречу в аеропорту). Цього року в моїй будівлі в самому центрі курорту відкрито сауну та джакузі (hot tub)! Українцям я хотів би запропонувати такі ціни: Проживання – від $170 за квартиру паси - від $47 Уроки інструктора – від $60 Оренда обладнання - від $20 Поспішайте з резервацією – залишилося лише два місяці зимової казки.
-
Привіт хто може допомогти найти житло у передмісті Ванкувера ?
-
Теж цікаво
-
Очень радует наблюдать как во всех странах зачуханной Европы и особенно в ущербной Канаде и США нищих вонючих немытых зассаных хохлов и хохлух чмырят и унижают как скот и гонят ото всюду пинком под зад и бьют ногами как свиней на потеху Россиянам 🤣 и так будет всегда и везде! очень радует наблюдать как по всему нищему нацистскому петушатнику Украина взрываются калибры и герани теперь всегда нищие вонючие немытые зассаные хохлы и хохлухи будут сидеть без света и воды и отопления как скот и сраться в пакет наслаждайтесь селюки 🤣 и не будет больше никогда на карте мира никакой зассаной нацистской недостраны посмешища Украина с её дебильным слабоумным населением
-
Как же прекрасно наблюдать как Россия спокойно абсолютно не напрягаясь прирастает территориями и вертит на члене как лохов нищую зассаную недострану посмешище Украину с её дебильным слабоумным населением и трусливых США и НАТО а трусливые обоссаные бомжи ЗСУ дохнут тысячами как скот на потеху Россиянам 🤣 наслаждайтесь селюки 🤣
-