Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Надеюсь такого прям закона нет. У моих двухэтажная кровать , и дочка из-за войны не может находиться сама в комнате вообще .
-
Доброго дня мене звати Богдан я синьйор маркетин консультант по telus, Можу допомогти українцям якщо потрібно інтернет ,телевізор ,Security або мобільний, Якщо ви підписали контракт із 2-м провайдером можу допомогти Відмінити контракт тоже . Гарного дня
-
Привіт! Може хтось знайшов у Ванкувері гарного остеопата? Якщо так, поділіться, будь ласка, контактом 🙏 Дякую!
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка чи є хтось у групі, хто летить до Ванкувера з України? Дуже потрібно передати маленьку дрібничку.
-
Дуже дякую!
-
Всіх вітаю, я хочу відправити дрон в Україну, вже придбав. Мабудь хто-то знає як це правільніше зробити, треба доставити у Польшу самим дешевим, швидким та безпечним засобом. Дякую
-
А де можно знайти їх контакт, бо я для контретного підрозділу придбав
-
Доброго вечора. Друзі, зараз займаюсь зміною work permit. Підкажіть будь-ласка таке питання. Мені потрібно підгрузити документ, який підтверджує моє проходження medical exam, але я не розумію де його взяти. Після медогляду нам нічого не видавали, сказали що все буде в системі. Можливо хтось знає де це можна взяти
-
Запитайте в клініці же медогляд проходили - мені вони надіслали пдф та я його додала при подачі на новий ВП, і все пройшло)
-
а у вас хтось із знайомих їздив?