Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вау, у нас тільки зелена((( і то в save on food. Дякую зайдемо.
-
Взагалі сам магазин досить не дорогий.
-
no frills , тут є греча(польского виробника, пряники та сірий хліб)
-
Доброго всім вечора! 12 березня у неділю ( з 11 до 2 дня ) як завжди плануємо роздавати речі новоприбулим за адресою: 154 Е 10 th Ave, Vancouver. Це буде остання роздача за цією адресою. Запрошуємо всіх! Речей дуже багато, тому приходьте самі і повідомляйте друзів. З повагою Ukraine Harmony Foundation! 💙💛 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
💛Триває збір на турнікети!💙 😻Останні кошенятки: Iryna Vasylenko - $40 Tetiana Sorokina - $20 Mykyta Tkatsky - $360 Olga Kucheryava - $20 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️] Зібрано $3580 з $3500🏁
-
💛Триває збір на турнікети!💙 😻Останні кошенятки: Ilike Whole Numbers - $44 Anonymous - $10 Volodymyr Herasymenko - $50 Marta Pankiv - $10 Olga Kucheriava - $20 Inna Dniprova - $50 Iryna Vasylenko - $40 Tetiana Sorokina - $20 Mykyta Tkatsky - $360 Olga Kucheryava - $20 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️] Зібрано $3580 з $3500🏁
-
💛Триває збір на турнікети!💙 😻Останні кошенятки: Ilike Whole Numbers - $44 Anonymous - $10 Volodymyr Herasymenko - $50 Marta Pankiv - $10 Olga Kucheriava - $20 Inna Dniprova - $50 Iryna Vasylenko - $40 Tetiana Sorokina - $20 Mykyta Tkatsky - $360 Olga Kucheryava - $20 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️] Зібрано $3580 з $3500🏁
-
tc.canada.ca/en/road-transportation/importing-vehicle/importing-vehicle-countries-other-united-states-mexico
-
💛Триває збір на турнікети!💙 😻Останні кошенятки: Mykhaylo Gaydeychuk - $50 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️] Зібрано $3630 з $3500🏁
-
vcbf.ca/
-
Доброго дня. Мені подрібно передати документ в Київ. Якщо хтось їде на цьому тижні, можете будь-ласка допомогти?
-
Вирушаю завтра з України Кому потрібні стіки до іqоs/gIо, сuгaрети, лiки, прод.товари , та щось подібне - пишіть в особисті 😊😊
-
день добрий, кому прийшла допомога 935 доларів від Британської Колумбії, через скільки +-днів?
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/translation/ukr
-
А що є така?) Вибачте я не в курсі. Можете зорієнтувати?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка по податках. Я продав авто в Україні і хочу перевести ці гроші у Канаду через Бінанс Р2Р, чи потрібно буде оподатковувати ці гроші? Заздалегідь дякую, тема дуже важлива, не знаю в кого ще спитати. Таке ж питання якщо продати квартиру чи можна завезти через криптовалюту переказом Р2Р. Заздалегідь дякую всім хто знає за допомогу!
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, хто відправляв речі через Meest в Європу або Україну …скільки коштує посилка, як довго йшла?