Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт) виникло питання: на Sin треба підтвердження вашого місця проживання. Спочатку тимчасово будемо жити у знайомих. Який документ тоді додати на підтвердження адреси? Чи друзям треба його затвердити у нотаріуса? Дякую 🙏🏻
-
Всім привіт хто знає що буде буде після 31 березня стосовно одноразової допомоги?
-
Всім доброго ранку) ☀️☀️☀️ Може хтось володіє силкою на телеграм або фейсбук з пошуку роботи? Мені цікавить робота моряків
-
Я вірно зрозуміла ось ці 3000 на дорослих можу отримати якщо приїду пізніше березня ?
-
Просто запитують адрес і все. В мене був договір аренди, але вони не питали його
-
дякую)
-
Приветствую всех! Приглашаем профессиональных актеров и актрис разных возрастов, а также талантливых людей без формального актерского образования в театральный проект в поддержку Украины. Для записи на кастинг отправляйте текст с информацией о себе на 778-2513159 и мы вам перезвоним. Возможность подработки: нужен профессиональный актёр 30-40 лет для исполнения одной из главных ролей. Резюме и фото присылайте на [email protected]
-
🫡 так було
-
У @GlibAlbovsky було відео, як він здавав тест на машині від Turo
-
А що означає зазвичай? Від чого це залежить? Якщо коротко, то складати іспит, винайнявши авто через Туро можна чи ні? =)
-
Привіт. Шукаю кімнату або співлокатора. Приїхав тиждень тому.
-
Привіт , шукаю роботу, будь яку, з початковою англійською... Може десь набирають , готелі , клінінг, кухня? Все рівно що
-
Not a legal advise drivinginstructorblog.com/new-driver-car-rental/