Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Не обов'язково мати сімейного. Є walk in clinics, якщо треба до лікаря сходити. Ми вже 5 років в Канаді, сімейного не було і немає 🤷♀️
-
Зрозуміло. Мені лікаря не конче на зараз, просто читав, що треба мати family doctor
-
О, то супер, спасибі
-
ОНЛАЙН - СІМЕЙНИЙ ЛІКАР Ділюся лайфаком одного з фармацевтів. Можна зареєструватися у аплікації Maple і отримати консультацію сімейного лікаря онлайн. Єдине, там є момент щоб отримати безкоштовну (по MSP) потрібно звертатися в певних годинах. І як завжди кожна провінція має свої правила. Користуйтесь на здоров’я. apps.apple.com/app/id1294926209
-
Всім привіт. Враховуючи багато запитів щодо сімейних лікарів, вирішив поділитися корисної інформацією.
-
Здравствуйте,то что программа продлена на год,супер.Как я поняла, возможно неправильно подскажите.Министр говорил о том что спецыального закона для Украинцев о упрощении получения перманент резидент Не Будет?Озвучьте пожалуйста этот вопрос кто понял наверняка.Спасибо.
-
Меня тоже это интересует
-
Привіт - часом в Україну ніхто не іде ближчим часом ? Потрібно передати телефон , напишіть в приват якщо хтось може взяти. Дякую
-
Что конкретно необходимо?
-
Нет, он не упоминал и такого они не могут сделать
-
Спрощення умов подачі = дискримінація відносно всіх інших Вони не можуть давати полегшення виключно за паспортом Якщо спрощувати, то для всіх Міністр у промові кажав що так, можливо люди будуть хотіти повернутись до України щоб відбудовувати і це нормально
-
Нам в Арчвэй консультанты говорили неоднократно что примут закон и будет упрощено получение PR для украинцев.А подруга сегодня сказала что слушала министра Канады и он сказал что президент Украины хочет чтобы украинцы вернулись и после военных действий восстанавливали страну.Из этих соображений не будет упрощения PR.Я конечно только пересказываю и с чужых слов,поэтому уточняю.Вы знаете об этом вопросе,или так думаете? Спасибо.
-
Не можу підсказати, того що не впевнений. Але думаю що так, я знав що вона була в базі, мені перевірили в лікарні, хоча скмої картки я зе не мав на руках. Але не знаю чи є сенс заради такого ідти до лікарні. Якщо не горить то думаю краще почекати, все буде з часом