Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт! А чи знає хтось сертифікованого перекладача з Ванкуверу чи околиць? Щоб можна було заїхати та забрати, а не чекати на поштове відправлення
-
Підкажіть будь ласка, скільки часу йде посилка з Канади до України ?
-
Добрий день. Порадьте будь ласка заводи в окрузі Coguitlam. Всім наперед дякую😊
-
www.instagram.com/p/CqDzyb4PwuW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
В фильтре нужное направление перевода выберите только. stibc.org/find-translator-interpreter/certified-translator/#/action/AdvancedSearch/cid/1715/id/3101/listingtype/P/orgparameters/609
-
Сергей, спасибо 🙏
-
Вдалося Вам забукати слот?
-
Питаннячко, приватний механік взяв машину на ремонт, поміняти клапан щоб масло не текло. Long story short повернув машину він через 4 місяці з проблемою в двигуні timing chain накрився.. Зі словами що платити не треба. Які є варіанти? Куди можна звернутися. Поліція, суд, церква... :) Бо тепер після цього кривожопа мені ремонт встане в 4-6 тисяч. Висновок для вас краще переплатити але піти в хороший ремонт. BMW 328xi 2014
-
К сожалению, сегодня нет. Буду завтра ловить
-
youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Так. Спочатку потрібно буде зробити паспорт в посольстві України. А потім по новому паспорту податися на продовження візи. Але якщо термін паспорту дуже короткий, то бажано вже зараз шукати, де найкраще буде зробить новий паспорт .
-
А як це «тимчасовий загран»?
-
Не підскажу, не знаю. Я б подавалася в найближчому посольстві чи паспортному столі на загран.
-
Турнікети приїхали🔥
-
Доброго дня. Хтось їде до Україні ближчим часом ? Треба передати ключі. Будемо дуже благодарні 😊