Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
🆘Оренда житла для українців 🇺🇦 в м.Ванкувер (Британська Колумбія). ✅ Конференція он лайн тут👉: www.youtube.com/live/BB99JXGUHAc?feature=share
-
👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/joinchat/oia_z_-XMfM3Y2I8
-
Хто шукав де придбати еІf 5% і cтіки - напишіть в особиcті повідoмлення і я вам нaдішлю посилaння на якісний магaзин🤗
-
t.me/joinchat/HxoHLTaUmtcyNGU0
-
👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/joinchat/HxoHLTaUmtcyNGU0
-
Привіт ! Ну що, вийшло ?
-
Привіт! Вчора о 5 годині майже вийшло. Не повірите, я на радощах не помітила, що треба було імейл підтвердити 🤣 Це ж треба таке…. 🤦♀️ О 4 не було слотів. Буду далі намагатись не тупанути 😀 Дякую, що поцікавились 🫂
-
Доброго ранку громадо Підкажить , будь ласка , чайові скільки потрібно залишати і в готелі прибиральницю яка сума влаштує ?
-
Привіт! Хтось може продає свої квитки на Мавку на сьогодні? В кінотеатрі все sold out…
-
Приєднуйтесь до ходи у Вишиванках біля Ванкуверської Арт Галереї 20-го травня опівдні. З покон віків вишивана сорочка була оберегом сім"ї і частиною культурної спадщини. Тож, одягайте свої улюблені вишиванки і приходьте зустрічати нових друзів.
-
А де ви зараз?
-
Vancouver Art Gallery
-
🇨🇦🇺🇦 Можливо комусь буде корисно🇨🇦🇺🇦 👉👉 Чат міста Ванкувер-t.me/UA_Vancouver
-
Робота у Ванкувері! Кухарі з досвідом роботи у японській кухні. Друзі, суші кафе VanLove у Downtown Vancouver (1755 Robson st.) вже відкрите! Ми потребуємо підсилення нашої команди на кухні. Шукаємо досвідченого сушиста, який знає як якісно і швидко крутити роли. Повна або неповна зайнятість; Досвід роботи у японській кухні обов'язковий. 35-40 годин на тиждень -для повної занятості 15-20 годин для неповної зайнятості. Якщо у вас є відповідний досвід і ви шукаєте роботу, пишіть у ЛС, або телефонуйте +1(778)302-1835 (або WhatsApp), або надсилайте резюме на [email protected]
-
Довго думав чи записувати відео на цю тему і вирішив, що треба. УКРАЇНСЬКІ ТУСОВКИ ЗА КОРДОНОМ. НЕВЖЕ ЦЕ НОРМА? Canada | CUAET 🇺🇦🇨🇦 youtu.be/5aeDC723_Gs
-
Всім привіт, мене звати Даня, я монтажер і відеомейкер шукаю комерційні та творчі проєкти. Якщо вам цікава співпраця напишіть мені в приватні повідомлення, я вишлю своє портфоліо і резюме. Також ми можемо зустрітися особисто, випити кави і обговорити співпрацю.
-
Всем привет, у меня радость Долго не могла найти привычную табачку тут, повезло, что на работе девочка, которая тут давно дала контакт, и я сегодня забрала свои любимые Винстон Там кстати и Нееts есть, и Nео и электронки тоже 🤯 Как жаль что мне никто не посоветовал их раньше, где только не заказывала(( Так что если вам нужно - не стесняйтесь, напишите мне, сдам точку)
-
Кому нужен base для матраца размера queen? Пишите в ЛС
-
В кого є гарні, панорамні фото з ходи вишиванок?