Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я покупала у Smoke God и впринципе могу его посоветовать, все качественно и быстро . Не пожалела !
-
Добрий день ) Хто має тести на водійське посвідчення , будь ласка скиньте у приватні або тут ))) 25 липня прилітаємо вже , а я десь загубила тести і ніяк не можу знайти 🥹 Дякую заздалегідь
-
О, так ) це вони !!) дякую
-
practicetest.icbc.com/#/
-
Доброго дня , на мене сьогодні машина чуть не наїхала ( переходила на «зелений» , за кермом був дідок , скоріш за все педалі переплутав ) Що потрібно робити в таких випадках , бо можу від стресу і каменюкою 😁😁😁
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто подавався на візу в США та міняв вже дату интервью , то коли з’являються місця ? Бо я записалась на січень 2025 року )) Дякую
-
всі дати раніше записаного дня то відмови, тож рандомні дати, може й назавтра випасти 🙂теоретично
-
Добрий день, можливо хтось допомагає з перевезенням речей? Потрібно на 1 червня, ранок. З 177 Robson до 106 Hastings, 10 хвилин. Допомога з пакуванням речей не потрібно. Перевезти: матрас, стіл, стілець, 3 коробки, 2 сумки та валізу. Напишіть в приватні вартість. Дякую.
-
Привіт, хто знає де можливо купити штучну траву за розмірами , які мені потрібні? Щоб мені вирізали кусок
-
Добрий день! Шукаю допомогу по прибиранню Airbnb на завтра. 1 bed guest house знаходиться у Langley Township. $25/h etransfer
-
Мені вдалось змінити) заповнювали заявку у жовтні, подалась у лютому. Початково висвітлювало листопад 2023 Віконце з'явилось у понеділок увечері, я випадково зайшла перевірити Приблизно в 10 вечора Але на скільки знаю, то прям пощастило і конкретного дня чи години нема, просто певне хтось свою дату відмінив
-
Цiкаво, чому вiдмовляються?
-
Hay everyone I hope if you guys sport my small busines with fellow or free estimate we are in Vancouver and Vancouver island Thanks 🙏 My busines link 👇 www.facebook.com/profile.php?id=100068823432716&mibextid=LQQJ4d
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.