Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Є група по Нанаймо, по Вікторії не знаю
-
t.me/ukrainiansinvictoriabc Але це більше як тг канал з анонсами новин, а не така група по спілкуванню, як ця
-
🔔 Мастер/инженер по ремонту моноколес и электросамокатов 💵ЗП: 32 CAD / час 📍Внимание! Регистрационный взнос по этой вакансии оплачивает работодатель. 🌍г.Ванкувер / КАНАДА 🔥 Вакансия от прямого работодателя. 📌В компанию по продаже моноколес и обучению райдеров требуется инженер-ремонтник в сервисный отдел. 💥Опыт не требуется, так как все есть в YouTube, но навыки в ремонтах пригодится особенно, если они были связаны с ремонтом авто, вело, электроники и пр. 🏠Работать можно у себя на дому или в мастерской фирмы 🛠Инструмент и расходные материалы предоставляются. 📲Roman Razenkov +12369971660 (WhatsApp & Telegram) +48534486191(Viber)
-
Добрий вечір! Сім'я два дорослих +2 дитини (2 и 5 ) шукаємо житло 1 bedroom або 2 bedroom студія або апартаменти , Port Coquitlam, Burnaby, Langley Бажано з 1 червня.
-
Хто знає в якому це місті?
-
Русня в Канаді. 🇺🇦Реальная Война
-
В ФБ цікавіше і більше. Ukrainians in Victoria
-
29401 39th Ave S maps.app.goo.gl/FWX4Gs9oEiD41p8U6
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Можете подзвонити на 811, описати симптоми, порадитися чи їхати в Emergency. В Emergency в принципі кардіограму роблять без проблем, якщо скарги на серце. Через 811 можуть теж зв'язати одразу з лікарем по Zoom, який може дати якісь поради. У Walk-in ніколи кардіограм не робила
-
Сука оно ещё и рядом. Была бы виза, съездил бы насрать ей под дверь