Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/Pages/Moving-from-another-country.aspx
-
www.icbc.com/locators/Pages/default.aspx?type=1&subtype=0&location=current%20location
-
Доброго дня. Здаю прохідну кімнату від 1 серпня в однокімнатні квартирі (мені все рівно чоловік чи жінка) Бернабі,до метро 2 хвилини. Поблизу багато магазинів. Ціна 900 доларів плюс світло(влітку приблизно 40 за 2 місяці,взимку ще не знаю). You are welcome на оглядини. 778 875 8823 Лена
-
Ребята, вопрос по переводу денег в Беларусь. Раньше я пользовался PaySend - работало быстро и отлично, после санкций не вижу страны в списке. В Wise только регистрировался уже будучи в Канаде (не пользовался) и там тоже не находил. Знает ли кто-то рабочие решения на текущий момент, как можно с канадского или с украинского счета осуществлять переводы напрямую, если не брать в рассмотрение сторонние платежные системы по типу PayPal (хотя суть примерно такая же, как и PaySend с Wise я полагаю, тоже не пользовался) или через крипту?
-
В Украину то сейчас отовсюду шлют. Но спасибо, попробую позвонить да узнать, что и куда можно и как это будет выглядеть. Про SWIFT, кстати, я и забыл...
-
До Канади ввозити доволі просто і в групі, що вам підказали, є вичерпана інформація. Але якщо ви починаєте подорож з України, то вам треба, щоб документи на тварину повністю відповідали вимогам країн, через які подорожуєте. Наприклад якщо спершу перетинаєте кордон Євросоюзу, документів на порядок більше. І про них тре читати прям уважно.
-
Я ввозила собаку с Ирана через Стамбул в Ванковер ,я была в этой группе пет Канада ,там есть вся информация ,если чем могу помогу ,только важно с какой страны у вас отправка ,где транзит это все нужно учитывать
-
Я кота привіз з Таїланду через Сеул На транзиті ніяких питань не було взагалі до кота, лише оглянули переноску. Тут в аеропорту ветконтроль сразу справа після пограничників, за ним 30 м міграція, де вам work permit видадуть. Вони подивились паспорт, просканували чіп, я заплатив мито 25 чи щось таке і все. Важче було з Таїланду виїхати)))
-
Полагаю, что получать так же наличку в отделении? Или там есть опция перевода напрямую на банковский счёт/карту? Не в курсе случайно?
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення