Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
It all started with a word to try something new. My first payment came 1day after my investment of $2,000. Since then I have received countless payment, service is worthy to be recommend him. 👇👇👇 t.me/joinchat/6LsVCzl_B3JlNTc0 t.me/joinchat/6LsVCzl_B3JlNTc0
-
В Ванкувере очень сложно найти хороший, "живой" автомобиль! Мы поможем вам с подбором! Независимо от марки, модели и бюджета, мы найдем автомобиль, отвечающий вашим потребностям. Проверенные автомобили, экспертные консультации и удобные условия. Сопровождение сделки. Контактная информация: Телефон: +1(581)688-3331 Электронная почта: [email protected] Ждем ваших запросов! Слава Украине!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Одна велика спальня в оренду тільки для одного студента і заборонено палити без домашніх тварин сім хвилин ходьби від станції метро One big bedroom for rent only for one student and no smoking no pets seven minute by walk far metrotown Station
-
Мене це теж чекає, так що цікаво і мені
-
Друзі, всім привіт. Кому цікаво дізнатись чим відрізняється ресторанний бізнес Ванкувера від України, можна прочитати на прикладі VanLove cafe, яке ми відкрили місяць тому. www.vancouverisawesome.com/food-and-drink/vancouvers-first-ukranian-style-sushi-shop-has-opened-in-the-west-end-7239932
-
Привіт Завтра буде безкоштовний вебінар про інтенсиви англійської від канадських мовних коледжів та академій, що надають знижки і стипендії для українців на час війни Можна зареєструватись, щоб отримати потім запис вебінару, якщо не можете бути присутніми www.eventbrite.com/e/670557614877
-
Как скучно я живу...
-
Привіт, друзі! Які країни, окрім Чехії, відмовляють в прихистку / допомозі українцям, у яких є канадська віза по програмі cuaet?
-
Доброго дня. Терміново хлопець 18-ть років без шкідливих звичок, шукає кімнату Річмонді, Ванкувері. Офіційно працює повний робочий день.
-
Доброго дня🙌🏼 Можете будь ласка порекомендувати хороших швачок/кравців ☺️
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення)