Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В січні не було 🤷♂
-
Вже можна і українською
-
Здавати можна російською. Так чи інакше ми її знаємо. А вчити взагалі краще на англійській, так і мова трохи прокачається
-
Ну должен же быть в Канаде хоть какой-то прогресс! 🤣🤣🤣🤣
-
Добрий вечір, можливо хтось у групі займається міжнародними вантажними перевезеннями. Власні речі, спаковані на палету. Треба door to door. Дякую!
-
Thanks for restoring my happiness I was really depressed due to my financial issues and to my greatest surprise I got opportunity that changed my life. Connecting with you was the biggest achievement. I made $13,800 up this much, this platform is what everyone needs at this time of livelyhood. 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
-
Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Ніколи не зверталася з таким проханням але ця клята війна залишила мене без праці та майже без житла. Дуже в складних умовах виховую сама двох синів. Надіюсь знайдеться добра людина яка зможе допомогти нам невеликою фінансовою допомогою. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім хто не лишився в стороні.
-
❤️Вирyшaю з Укрaїни, кoму потрiбні сигарeти, алкогoль, стiки до Iqоs/Glо, Еlf-бaри (1500-5000 тяг, без нікотину та 5% нікотину) пишіть в особисті повідомлення 🇺🇦
-
Є, але дуже поганий курс. Він був десь в районі 160 гейту, в мене була реєстрація десь в тому районі і я його побачив, згадав що треба обміняти гроші, але за таким курсом вирішив платити карткою скрізь)))