Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Get extra money from trading Invest $300 and get $4,300 within 24 hours of starting your investment on this profitable investment platform and broker. Click here to message admin👇👇👇t.me/+l-mTnK0kWY0zNTE0 t.me/+l-mTnK0kWY0zNTE0
-
#манікюр #нарощування #педикюр Всім привіт! Мене звуть Юлія, я сертифікований майстер манікюру і я нещодавно стала частиною чудової команди салону EURONAILS😊 Тому я запрошую Вас познайомитись зі мною зі знижкою до 50% та отримати чудовий сервіс у приємній атмосфері🤩 Виконую такі послуги: 1. Standard manicure 2. Standard pedicure 3. Gel Extensions Також ви можете ознайомитися із прайсом за посиланням нижче👇🏻 www.fresha.com/a/euronails-new-westminster-709-12th-street-myoz98ko/booking Гортай в самий низ до категорії “Meet our new tech”💗 Ви можете знайти мене за адресою: 📍 2A-709, 12th Street, New Westminster, V3M 4J7 За будь-якими питаннями будь-ласка звертайтеся за номером 778-680-5828! До зустрічі 💕
-
БЕСПЛАТНЫЙ 30-дневный КУРС АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА🤍 Старт 24.07❗️ Уроки в прямом эфире в Instagram☺️ Интересно? Пишите в личные сообщения «хочу на бесплатный курс»
-
ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ: ЗАПИТАЙ ІММГРАЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАНТА 📆 15 Квітня 2023 🕗 12:00 (Ванкувер) 📍Telegram LiveStream З радістю запрошую усіх бажаючих на інформаційну сесію запитань та відповідей на тему імміграції в Канаді. Під час сесії розглянемо теми: - CUAET - Продовження документів - Імміграційні програми Перейдіть за посиланням щоб стоврити нагадування та не пропустити. t.me/sklexperience?livestream
-
Вийшов чудовий анонс 😃 Дивіться і дайте знати що думаєте ☺️ По моєму, це реально прекрасно 👍🏼 ШИКАРНІ НОВИНИ ПО ПР ДЛЯ УКРАЇНЦІВ 🇺🇦🇨🇦😃 CUAET 🍁 CANADA youtu.be/wiPxJZReyxU
-
Вітаю.Мене звати Тетяна я приїхала по візі CUAET.Проживаю у Ванкувері.За освітою медсестра.Допоможу людям які потребують сторонньої допомоги.Є досвід роботи та референт в Канаді.
-
Насправді це гарна новина і для тих, хто не має родичів у Канаді! Тому що ці люди, які мають відповідають цій програмі, отримають ПР поза квотою. Тобто буде більше місць для тих, хто родичів не має і ітиме на загальних умовах
-
Можливо колись будуть ще інші програми. Міністр імміграції сказав що вони стежать за розвитком подій, і в залежності від кількості українців, потребуючих пр в канаді, та в залежності від розвитку подій війни, буде розглядатися можливість створення окремої програми для українців, у яких тут немає сімей
-
В аэропорту была и как будто до сих пор есть организация s.u.c.c.e.s.s они помогают вновь прибывшим, если есть места. Поселяют в отель. Но не на два воскресенья, а на две недели. У Вас будет время поискать жильё. При поселении, еда включена. Одной заботой меньше.
-
Пожалуйста почитайте ленту хотя бы за неделю назад. Вопросы задаются одни и те же
-
Доброго дня, підскажіть чи є в нас грумери котрі шукаю місце в оренду та клієнтів ? Обладнання надають