Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Допомогаю з водійским посвідченням. 1.Відновлення при втраті. 2. Дублікат посвідчення. 3. Заміна 2х річних на 30 річні. Без предоплат. В пп
-
Якщо старі права лишилися, то ні Але вони заберуть їх
-
У минулому працював на міграційну службу, якщо матимете якісь питаня у зв’язку з документами. Заходьте до групи, та задавайте питаня: Посилання до групи⬇️ t.me/+RPET_cJlMXw2YmU0
-
Доброго дня Коли приїзжаєш вперше у Ванкувер, чи можна заселитися безкоштовно через волонтерів ? Або хост сімʼї ?
-
Хто має американську візу туристичну, та не має водійського посвідчення не біда. Тут його отримувати з нуля, займе трохи часу. Але якщо хочете то пишіть мені організую поїздку до Маямі та зробимо водійске посвідчення за 1 день, потім їдете до Канади міняєте його на канадські і все (лайф хак)
-
У Маямі можна зробити права за 1 день😉
-
На російській якщо не знаєте англійську
-
Здати дуже легко!
-
t.me/+RPET_cJlMXw2YmU0
-
У минулому працював на міграційну службу України. Люблю подорожувати, шукати можливості, легкий на підйом, та знайомство з новими людьми! Знаю де, та як зробити водійске за 1 день з нуля! Робив канадзькі візи, роблю американскі візи. якщо матимете якісь питаня у Заходьте до групи, та задавайте питаня: Посилання до групи⬇️ t.me/+RPET_cJlMXw2YmU0
-
Всім привіт , моя подруга здає своє житло на один місяць , можливо комусь буде цікаво . Пишіть мені , або їй в інстаграм
-
Ціна?
-
2400