Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Приветствую всех украинцев в Канаде! Надеюсь на помощь. Нужна информация: где и как я могу сдать медицинский тест. Нахожусь в Суррее. Благодарю заранее.
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home обирайте за адресою клініки або лікарем - як вам подобається потім ідете на сайт клініки, реєструєтесь там і записуєтесь на прийом
-
Если вы хотите, чтобы бесплатно было, тогда вам сначала нужно податься на MSP и получить карточку или хотя бы номер. Иначе можно пройти медосмотр платно, а потом подать заявку на возмещение средств, деньги придут через 2 месяца
-
Спасибо огромное за ответ. Я подала заявку и получила оттуда уже 2 письма, но не вижу номера. Сроки ,предусмотренные для прохождения медосмотра истекают, а я так и не смогла выяснить: где я могу этот тест пройти и что мне для этого нужно?
-
Спасибо большое🙏
-
для українців, хто приїхав по КУАЕТ цей тест безкоштовний, але так,якщо немає ще у наявності МСП картки, то треба буде все оплачувати, а потім подавати на рефанд.
-
Привіт усім! Хотіла запитати, чи матиме хтось місце, щоб прийняти двох людей на 4 ночі в серпні? Думаю ±17-21 числа. Можемо заплатити, ціни на Airbnb трохи кусаються😅
-
Були люди в групі які ділилися, що вони без фізичної картки МSP і з номером платили за медогляд…
-
А коли ви оформлювали візу? Бо в мене візітор віза також, я тільки буду ось їхати, але саму візу робила аж у червні минулого року. Казали, що якщо візітор віза зроблена до наче 20 липня минулого року, то все ок, а якщо після - то вже на місці треба буде вирішувати, та це можна якісь час зайняти.🤷🏼♀️