Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Не ідеально, але і не погано
-
Clean це чистка духовки. На 2-3 години духовка закривається и чиститься при високій температурі Clear це просто виключає таймер
-
Sony випустила нову бету прошивки PS5, де розробники, серед іншого, додали підтримку Dolby Atmos (повноцінне 3D-аудіо на Tempest 3D AudioTech для власників саундбарів чи домашніх кінотеатрах, що підтримують технологію) та SSD M.2 до 8 ТБ (зараз — 4 ТБ). Реліз апдейта — найближчим часом.
-
Репетитор английского языка в Downtown Занятия 2 раза в неделю ВТ и ЧТ (время обговариваем индивидуально) полготовка к экзаменам CELPIP/IELTS возможно обучение с нуля все материалы для занятий предоставляю Стоимость: $25/60 минут
-
Безплатно кровать с матрасом квин сайз и три подушки, два пледа В связи с отъездом из страны Локация Даунтаун Ванкувер: Coal harbour 588 broughton Забирать в субботу 5 августа или рано утром в воскресенье 6-7 утра Все вопросы к хозяину Владимир: 778-318-8551
-
Шукаю кімнати для мене та друга, якщо є тут хтось, хто міг би допомогти пишіт у дірект будь-ласка
-
Робота у Ванкувері! Друзі, українське суші-кафе VanLove у Downtown Vancouver (1755 Robson st.) шукає баристу / офіціанта. Можливо ви нас вже відвідували і шукаєте роботу в українському колективі? Тоді запрошуємо на співбесіду: Бариста-офіціант: повна та неповна зайнятість Досвід роботи баристою, офіціантом або адміністраторам у кафе. Середній або вище рівень Speaking англійською 35-40 годин на тиждень, графік роботи 5/2 -для повної занятості 15-20 годин для неповної зайнятості. Рівень заробітної плати: 17-25 $/година (в залежності від досвіду і функціоналу). Якщо у вас є відповідний досвід і ви шукаєте роботу, пишіть у ЛС, або телефонуйте +1(788)302-1835 (або WhatsApp), або надсилайте резюме на [email protected]
-
Терміново!!! Здається будинок в Південному Сюреї для великої родини від 6 осіб та більше. 5-6 спалень, 3 санвузла, балкон + 2 гаража з великим двором. Всі Утіліті (комунальні послуги) включені в ціну. На другому поверсі буде повністю змінений ковролін на новий. Ціна: 3000$ За додатковою інформацією звертатись за тел. 236-881-4571 в роб. часи з 9 до 5.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де можна купити дешевші сигарети Бо я переїхав з Торонто і там були місця, що можна було купляти сигарети в корінних американців по дешевій ціні Дякую
-
Дякую дуже
-
С подземной закрытой парковки срезали с замка и украли велосипед Carraro. Если кто-то увидит такой у себя на районе - напишите пожалуйста
-
Доброго дня! Потрібна допомога: чи є в когось зразок дозволу від тата на виїзд дітей з Польщі до Канади, який потрібно завірити у нотаріуса? Моя сестра буде їхати з неповнолітніми дітьми з Польщі. Можливо тато з ними не поїде, тому потрібен дозвіл. Буду вдячна за будь-яку допомогу з цим документом
-
Потрібен дозвіл обох батьків.