Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Шановні друзі, маю пропозицію. Спочатку передісторія: у нас на 550 W 14th Ave, в кількох кварталах від метро Бродвей-СітіХолл є розкішна українська церква, збудована у минулому сторіччі нашими українцями для нас. Дуже добрі священники, служба українською мовою, неймовірний хор, величезні вітражні вікна, гарні ікони, зручні скамійки з подушечками, ігрова кімната для дітей, чаювання після служби Божої. І відвідує службу 35 бабусь і 5 молодих людей. Я бачила на власні очі в Торонто забиті дошками церкви, є така церква в Річмонді з якої зробили секонд-хенд. А нас в цьому лише чаті 2 тисячі активних енергійних креативних, які можуть просто в цю неділю відвідати і підтримати нашу українську церкву. Не іде мова про пожертви, бо кожен може побачити на вході 2 види конвертиків: на храм і на допомогу Україні, але не кожен має можливість. Можемо помолитися за перемогу, за українське військо, за рідних, за дітей, за майбутнє. Недільна служба на 10:30. Також іде мова про те що це чудова готова можливість нам з вами спілкуватися, вивчати мову, бо книжечки до служби мають переклад англійською, а прихожани або приїхали дітьми або вже народжені тут. Також нагода допомогти батьківщині зборами. Можна організувати дитячі клуби. Церква має велику територію і багато будов на різні урочистості, великий паркінг. Додаю фото з пам'ятної книги та самої церкви. Можемо в неділю домовитися після служби їхати автобусом/машинами на фестиваль до Вайт Року. Що скажете?
-
I absolutely love your service I don't know how you do it, but I am very, very happy that I found you, and I can't thank you enough for helping me to realize my dream of achieving a tremendous income to my pension, which would not be enough for me to live on without the extra money I make by trading I have tried many services, but no one-absolutely no one-can match your record of winning trades Now yours is the only service I use and trust, and will ever need Thank you, thank you for your near-perfect, consistent service! Since I intend to use your service for the rest of my life, I have to admit I sometimes worry that you might decide to retire I do hope you plan to put that day quite far off into the future I remain one very satisfied and grateful client. t.me/+3RpsE6Hs6QI2MTc8 t.me/+3RpsE6Hs6QI2MTc8
-
Добрий день, шукаю кімнату для себе. Якщо є якісь варіанти, пишіть будь-ласка
-
Доброго вечора, може хтось підкаже. Чи покриває наша страховка (хелс карта) стоматолога? Бо мій знайомий сої безкоштовно зуби зробив і все покрила ця страховка. Він дав інформацію зі своєї хелс карточки. Чи не заставлять його потім платити за це? Бо я також би хотіла сходити і вирішила запитати може хтось вже робив
-
Лише страховка від роботодавця може покрити стоматолога.
-
What a wonderful company.Thanks a lot I've received the $12,000 in my wallet I believe you now, you are the best contact link below 👇👇👇 t.me/+D0JTs8Bnna81MzU0 t.me/+D0JTs8Bnna81MzU0
-
контрабандный товар?
-
Добрий день, шукаю кімнату для себе. Якщо є якісь варіанти, пишіть будь-ласка. Мені 29, я не пью не курю. Розгляну також варіанти на короткий термін. Місяць, 2. Або на довго тривалий термін. Прилітаю 13-го серпня. Дякую усім, хто допоможе!
-
Відправила в особисті
-
«ART-PARTY» у п‘ятницю 11.08.23 Що на вас чекає: - приємна атмосфера та нові знайомства - красива локація з видом на океан - закуски та смачні б/а коктейлі🍹 - урок з техніки живопису - майстер клас зі створення індивідуальної картини, яку ви потім заберете з собою🥰 А ТАКОЖ - спробуете техніку стояння на цвяхах САДХУ: для глибинної медитації та внутрішньої гармонії (😉по бажанню звичайно) та практику від коуча «ЖИТТЕВІ ЦІЛІ» щоб краще пізнати себе 📍Локація: ENGLISH BAY ⏰Час: 17:00 (час занятості 2-3 години) Вартість: 50$ Вартість МК зараз максимально доступна, щоб кожна могла спробувати✨ Бронювання місця по передплаті 50% Щоб забронювати місце пишіть в ЛС чи Инстаграм instagram.com/mk_art_vancouver?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
У меня покрывала ( три зуба полечила бесплатно). Поинтересовалась за счёт чего покрывается - мне сказали что Blue Cross оплачивает, но похоже что не всем (выборочно). На CRA-аккаунте информация что эта программа до сих пор для меня и моего ребёнка работает.
-
Привіт! Хтось є з Келовна Kelowna? Відгукніться 🤗
-
Доброго ранку! Кто шукaв де придбaти cтіки до Iqоs/Glо ,ElfBаr/LostMаry 5% , а також цигарки з кaпсулой - звертaйтесь в осoбисті повідoмлення і я пoділюсь з вами контaктом магaзину.