Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
:) Мені вже підказали що краще Північний Ванкувер, то я навіть зараз спіймала там запис на вересень
-
Привіт. У ночі ловити треба, десь починаючи с 10 вечора. Я на мене, то легше сдавати будь де, тільки не в Сюррей. P.S. Санті привіт)
-
Мені інструктор ловив. Вони мають розширений доступ і знають коли ловити. Він мене забукав на через 2 тижні
-
Дякую!
-
Чому? Там був найближчий апойнтмент, на початок листопада, в інших містах ще довше чекати😕
-
t.me/newukrainiansvancouver/17227
-
Вам не нужно сдавать в Сюррей. Где угодно, только не в Сюррей. 🤣🤣
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, контакти інструктора з водіння у Сюррей.
-
Добрий день, шановна спільното. Підкажіть, будь-ласка, хто знає: чи потрібна дітям якась медична довідка до початку шкільного року в державній школі (типу як в Україні про єпідоточення чи спеціальна мед. форма)?
-
А що там з приготуванням борщу завтра в Козаці? Була така інфа чи то мої фантазії?
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +4 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
The good life you dream of will come to you through this platform Join now and learn how to trade by your self with simple strategy they are legit and trusted no loss through the guidance of Mr Robert Dm him now to start ⤵️ ⤵️ ⤵️ t.me/+jsL9TQNjoHs2YmE8 t.me/+jsL9TQNjoHs2YmE8
-
Промо огонь)