Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрый день ! Если кому-то необходим фотограф и видеограф для себя или своего бизнеса, буду рада помочь и оказаться полезной !🙃 Hello everyone, I am a professional photographer/videographer with over 8 years of experience. I have worked for various brands in Europe and have recently relocated to Vancouver. I am looking for anyone who needs my services here. If you are interested, please feel free to contact me.✉️
-
Програма “Connections” для дітей 6-12 років, що приїхали до Брітіш Коламбії по програмі CUAET - теж є кілька вільних місць! Працюємо над соціальними навичками та контролем емоцій, граємо, відвідуємо заходи, майстер класи та чудово проводимо час! Зустрічі по вихідних днях. Для зацікавлених - анкета за посиланням forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__lnTyOhUODBOWjk0SEFPOUlVODVUWUZEVlo3QUJYQi4u&fbclid=PAAaaCpmk5j2lGZ1ygQ6_cYIOZhbRCGGKcWwzsiNDiWL3b3Y9BHU4BR9AN08o_aem_Abcghp2fO6kJr9Wu2ee2fZ6QgAJJsqemLshF0nC36uAG9pnjUv8BmXW3MO3tuFNe7B4
-
Привіт! 💙БЕЗКОШТОВНА💛 Інтеграційна програма «Connections” для молоді з України (13-29 років), що приїхали до Брітіш Коламбії за програмою CUAET. Вивчаємо англійську, відвідуємо чудові заходи, майстер класи та екскурсії. Зустрічаємося по вихідних днях! Хто хоче долучитися, заповніть анкету за посиланням forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__lnTyOhUM1FEOVhFUFNZTEdRTzBHRVRXRzJWQ01ZVC4u&fbclid=PAAaZs-DMNR04oetlVIqe_-2HCXNr1g45l-RICLPyqNwKPskvxdbfMNrdBBSA_aem_AbfFFaIJ1dO6p09BChIxr7QOwMprf0MsD2AvEn6vIC0wR8RK7a0U589ldFEZehClaDQ
-
Кімнати після ремонту! Intersection of Tisdall st and 50th Ave $1000-$1250 One person per room
-
Доброго дня, підкажіть, а потрібна дійсна вакцинація при перетині кордону з Канадою чи пцр тест?
-
#massage Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення Мій сайт :www.kosmomassage.com
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, де найвигідніше поміняти американські долари на канадські? Можливо хтось вже шукав обмінник із найліпшим курсом? Буду вдячна!
-
⁉️ Пoчeму у кого-то пoлyчается сoздавать жизнь мeчты, а у кого-то нет⁉️ Вы смoтрели Фильм " Секрет" ❓ Читали "Тpaнceрфинг peaльнoсти"❓ Oтвeты, какие инструменты paбoчие, а какие нет ты найдёшь на Мaстер-клaссе 🎁"Aлгоритм исполнения желаний"🎁 🌀Рeгистpируйcя уже ceгодня Поставь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Нью Йорку. Переходи в канал Канал Live энepго коуча тренера по работе с мышлением подробности о мастер классе тут 👇👇🔻👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🔻👇👇 t.me/creation_future На канале создание из будущего ты также можешь получить бecплaтные ceccии, которые ты можешь найти в навигации к каналу: 🌍 здоровое тело 🌍 ПроЗpeние 🌍 безопасность 🌏 создание с землей 🌍 инструменты для увеличения финансового пространства 🧠Paбoта с мышлeнием ⚒Алгоритмы и инструменты для исполнения твоих желаний 🧲Пpaктики для создания жизни мечты в лёгкости 💪 здоровое тело 🚀Медитативно-энергетические сессии для создания коммуникации со вселенной и изменения реальности.
-
Зрозумів, дякую:)
-
www.vbce.ca/travel-rates
-
А без даун пейментів дають, не знаєте?
-
Брали у салоні Honda Destination Brentwood , Допомагав нам пан Реза , дуже раджу чудова людина і дуже кваліфікованих продавець , купили машину 2018 року , в чудовому стані , взяли кредит під 8,5% , більше половини вартості сплатили одразу на решту взяли кредит на 5 років . ( там не тільки Honda , були ще інші марки , ми Toyota взяли наприклад )
-
Всім привіт, вчора здав роуд тест, брав інструктора, якого рекомендували в чаті 6047107345. Можу теж свою рекомендацію дати, дуже гарний інструктор. І хотів запитати, хто купляв авто вживані або нові в кредит, не підскажете де саме брали і які умови? Дякую:)
-
Тут би ще локацію вказати
-
Vbce завжди має кращий курс