Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Аааэээ. Как им можно доверять или нет Это же просто как work.ua или hh Там как бы они наверное и не несут ответственности за выставленные вакансии Во всяком случае я да, нашел на indeed
-
Всім привіт! Ми до Вас з новиною! Відкриваємо новий збір, але цього разу ми збираємо донати у вигляді термобілизни для наших захисників. Думаю, що абсолютно всім відомо, що не в кожного захисника забезпечують гарною та якісною термобілизною. 🔍Де можна придбати? Mec, Mark's 📌Бренди та розміри? добре буде взяти Wind River, наприклад, а по розміру давайте орієнтуватися на L/XL (хтось може і придбати M) Пропонуємо оперативно за 2-3 тижні все зібрати та наша задачка буде то все доставити до перших морозів в Україну. Хто бажає долучитися до нашого збору, будь ласка, залучайте своїх друзів теж. ❗️P.S. якщо Ви вважаєте, що даний збір, можливо, не такий вагомий і у всіх хлопців абсолютно все є, то Ви просто можете наразі пропустити цей збір. Дякую за увагу та чекаємо бажаючих приєднатись💪
-
Вітаю) 1.На який термін видається ворк перміт? 2.Якщо сама Віза до кінця дії паспорту, що складає лише 2 роки, то на скільки дають ВП? 3.Відлік 3 років ворк перміту з якої дати розпочинається? З дати візи чи дати отримання ВП у аеропорту? Дякую за відповіді)
-
Недавно узнала что можно отдать ребенка 4 лет при школе и там дороже детского садика и занятия по 2 часа,без родителей.И пытаюсь разобраться какая разница между этими заведениями? Где лучше занимаються образованием,обучением,чтобы ребенку который только учит английский было легче в школе,имел базу знаний перед школой уже.
-
Спочатку можна забронювати місце за гроші. Це робиться ще на етапі придбання квитка. Якщо ви цього не зробили, то загальний чек ін буде доступний за якийсь час до вильоту, залежно від компанії. Краще букати місце прям одразу як стає доступна онлайн-реєстрація, особливо якщо летите з кимось, інакше є ризик, що пізніше залишаться тільки поодинокі місця у різних частинах літака. Якщо ж з якоїсь причини ви не зробили чек ін онлайн, можна це зробити у аеропорті. Але процедура у будь якому разі обвязкова, бо придбання квитка = лише ваш намір кудись летіти, а підтверджуючи реєстрацію ви ніби кажете авіакомпанії - я точно буду
-
І там ще інша черга І вона іде швидше По-суті лише валізу здаєте, посадкові талони електронні
-
Окрім кейсів, якщо треба летіти з твариною 🥲 Більшість компаній двоє право чекінитися з твариною лише у аеропорту, онлайн - скоріш як виключення