Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Не має сенсу Мої мамі вислали в Україні
-
Доброго всім дня, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Одеса,разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А так я з Херсону. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на моє місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Где-то в группах видела для детей (немогу найти). Сбросьте пожалуйста
-
Начните зарабатывать на своей криптовалюте с помощью Passive Rewards Знаете ли вы, что вы можете внести свою криптовалюту и получить высокую прибыль в coin-vertex.com/?ref=2020 Независимо от того, находитесь ли вы в криптопространстве какое-то время или вы новичок, вы можете начать зарабатывать на своей криптовалюте вместе с нами. Перемещение вашей криптовалюты на учетную запись Passive Rewards позволяет вам получать вознаграждения в зависимости от количества криптовалюты, которую вы переводите на учетную запись. Вознаграждения выплачиваются непосредственно на ваш счет Coin-vertex для вывода или реинвестирования. ИНВЕСТИЦИОННЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КОИН-ВЕРТЕКС: 🥇БАЗОВЫЙ ПЛАН: 10% ПОСЛЕ 24 ЧАСОВ мин: 30 долларов США > Макс: 2999 долларов США 🥈 КОНСЕРВАТИВНЫЙ ПЛАН: 15% ПОСЛЕ 72 ЧАСОВ Мин: 3000 долларов США > Макс: 25 000 долларов США. 🏅VIP-ПЛАН: 80% ПОСЛЕ 12 ЧАСОВ Мин: 4000 долларов США > Макс: 9999 долларов США. 🏅ПРЕМИУМ-ПЛАН: 25% ПОСЛЕ 96 ЧАСОВ мин: 10 000 долларов США > Макс: 50 000 долларов США 🎖️ДОЛГОСРОЧНЫЙ ПЛАН 50% ПОСЛЕ 30 дней мин: 10 000 долларов США > Без ограничений.
-
13 листопада Безкоштовна інформаційна сесія для українців про можливості навчання, роботи, продовження або зміни медичної кар'єри в Канаді. Для лікарів, медсестер, фармацевтів, працівників сфери охорони здоров'я, студентів медичних напрямків 👇 www.eventbrite.com/e/741870353197
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, cигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Всім привіт 😊 Хочу скористатись можливістю можливо комусь цікаво буде. Я займаюсь livestream в TikTok вже два роки (топ 2 стрімер по всій Канаді), і це є моя фул тайм робота. Якщо комусь було б цікаво працювати з дому самому на себе через тікток, я можу з цим допомогти і так сказати беру під своє крило. Пишіть якщо кому цікаво в особисті повідомлення ❤️
-
🙏🙏🙏
-
Ті хто отримав новий паспорт тут в Канаді, можете будь-ласка допомогти як податися на новий work permit??
-
🌟 Приєднуйтеся до нашої динамічної команди у STAFF GRABS! 🌟 Ми шукаємо ентузіастів і відданих людей, які приєднаються до нашої зростаючої родини в STAFF GRABS! 🤝🧡 🌟 Досліджуйте світ готельно-ресторанного бізнесу, приєднуйтеся до нас у різних захоплюючих позиціях: офіціанти, бармени, мийники посуду, кухарі, хостес та багато інших! Незалежно від вашого досвіду - для вас є місце! 🗓️ Насолоджуйтеся свободою графіка роботи, який підходить саме для вас🌆 Графік роботи: CASUAL (on-call) English: at least intermediate 🌟 Чому саме STAFF GRABS? Конкурентна заробітна плата 💰 Цінний досвід 📚 Можливості для зростання 🌱 Чудова атмосфера в команді 🙌 Потрібне знання англійської, принаймні на середньому рівні; досвід вважається перевагою. Щоб подати заявку, надішліть своє резюме на адресу [email protected] або відвідайте наш веб-сайт www.staffgrabs.com для отримання додаткової інформації. Не пропустіть цю нагоду створити спогади, здобути нові навички та стати частиною нашої чудової команди! 💼🍽️🍹
-