Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю✨ До Різдва та нового року залишилися лічені дні. Прийшов час попіклуватися не лише про будинок, а й про твій манікюр 💅 Пропоную late time manicure. Якщо ви працюєте до пізна, а майстри не приймають після- це ідеальний варіант. О 8pm ви можете насолодитися приємною атмосферою, зробити гарні нігтики за чашечкою чаю/кави або ж келихом вина🍷 Дана можливість лише 20-23, 28-29.12 (Vancouver, Berkeley street) Новорічний simple design у подарунок🥰🎄 Підготуйся до свят за приємною ціною✨
-
-
Запрошую відвідати наш гірськолижний курорт Big White, що неподалік міста Kelowna. У мене тут дві квартири, прокат лижного інвентарю всіх розмірів та уроки сертифікованих інструкторів. Ось чим я хочу залучити на Big White щоб ви стали справжніми фанатами: 1. Гарантую найнижчі ціни на пакет – проживання, оренда обладнання, квитки на витяг, уроки. Якщо знайдете дешевше – я зроблю ще дешевше. Наприклад, цього і наступного тижня вартість пакету - $115 на людину по робочих днях. Квиток на витяг, оренда обладнання та проживання (з розрахунку на 4 особи у квартирі). Уроки на лижах – $65 на годину на всю групу. 2. Це найбільший у Канаді ski-in/ski-out гірськолижний курорт і другий у Північній Америці за рейтингом USA Today та Condé Nast Traveler 3. Наш сухий сніг (пудра з шампанського - champagne powder) не йде ні в яке порівняння з мокрим снігом узбережжя (Вістлер, Ванкувер та інше) 4. Черг на витяги зазвичай немає взагалі. Якщо є у вихідні та свята – в середньому 5-10 хвилин. 118 лижних трас та 16 витягів. 6. Мої квартири знаходяться в центрі курорту (навколо витяги, ресторани, магазини та ін.). До однієї з квартир додається сауна та джакузі на відкритому повітрі. 7. На Біг Вайте купа інших розваг (сама високогірна ковзанка в Канаді, катання на ватрушках, снігоходах, бігових лижах, санчатах, конях та їздових собаках) 8. Авіаквитки на 50-хвилинний політ з Ванкувера до нас - від $60, я організовую зустріч в аеропорту і т.д. Закриття сезону - 14 квітня 2024р. Різдвяні та новорічні пакети резервуються багато місяців наперед. Обидві квартири поки що вільні на наступний Новий Рік (2024/2025). Додано календарі вільних дат проживання у моїх квартирах. Але я можу організувати аналогічні пакети на інші дати в іншому житлі.
-
Підкажіть плз, планую летіти в Ванкувер і везти з собою гроші в готівці. Знаю, що без декларації до 10000 канадських доларів. Хочу задекларувати, щоб мати офіційні кошти в Канаді. Скільки я можу привезти без пояснень на митниці походження грошей? Чи не буде в мене ніякого податку, враховуючи, що я лечу перший раз і ще не оформлений воркперміт? Планую одразу подаватися на PR до брата
-
instagram.com/stories/vancouver_helps_ukraine/3255699196615449191?utm_source=ig_story_item_share
-
instagram.com/stories/margaryta.lanova/3255633247953876551?utm_source=ig_story_item_share
-
⬆️ наступна подорож волонтерів з допомогою ЗСУ вже на днях. Детальніше у сторіз Rita
-
Чи є у Вас TFSA рахунок❓ На диво досить багато людей, які живуть у 🇨🇦 не перший рік, цінують якісь невеликі пільги та допомоги, але ігнорують або зовсім не знають про можливості TFSA. Для кожного, хто до Канади приїхав не на пару років, а всерйоз та надовго, це "must have" 💰 Якщо комусь треба допомога в цьому питання - з радістю допоможу Вам, це реально може пришвидшити темпи вашого фінансового успіху дуже суттєво. youtu.be/MZzM9YWLrBM
-
Думаю аналогічно з іншими видами акаунтів. Забронювати апойнтмент з працівником банку і відкрити.
-
Привіт!Якщо Ви в пошуку викладача-професіонала англійської мови для себе чи дитини - з радістю допоможу, пишіть в приват.
-
Імміграція в Канаду для українців у 2024 році. Приєднуйтесь до нашого Live стріму під час якого ми обговоримо: ⁃ новий шлях отримання PR через родичів в Канаді; ⁃ деталі як подати заявку та уникнути типових помилок; ⁃ як підготуватися до CELPIP або IELTS ⁃ традиційно відповіді на Ваші запитання. Приєднуйтеся до нас у прямому ефірі та крокуйте впевнено до канадської мрії разом з нами! 🇨🇦✨ 🗓️December 16 9:00 Vancouver 10:00 Edmonton, Calgary 12:00 Toronto , Ottawa facebook.com/events/s/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80-%D1%96%D0%BC%D0%BC%D1%96%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96/664437569174241/
-
Добрий день! Може хтось знає, який TИР у працівників складу? оператор складу та менеджер складу