Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Це очевидно, тому і кажу, це не людина)
-
Ну людиною це тяжко назвати
-
Ти диви яка мраZота, схоже, що сам смокче та й не справляється
-
Та й ще не зупиниш, стільки лайна вилив, що поробиш зла людина 🙁
-
🌟 19 січня стартує перший великий тур Канадою Марини Круть! 🗓 За місяць співачка відвідає понад 20 міст у 8 провінціях Канади. Maryna Krut - українська бандуристка, співачка та поетеса, яка провезе традиційний український інструмент, бандуру, усією Канадою від Заходу до Сходу. KRUT на своїх концертах буде виконувати не тільки власні твори, а й розповідати історії із Донеччини та співати колядки із Галичини. 🎯 Благодійна мета туру — зібрати кошти на дрони для ЗСУ 🇺🇦 Кошти будуть передані до канадського благодійного фонду «Second Front Ukraine Foundation» на підтримку проєкту «Iron Birds For Ukraine» («Залізні Пташки Для України»). 🙌 Не втрачайте унікальну можливість відчути та зануритись у саме серце української культури. 🎫 "Early birds tickets" вже у продажу за посиланням: bit.ly/3Tx3gFp ! 👆🏻 📆 Повний розклад туру опублікуємо найближчім часом! Слідкуйте за новинами на наших сторінках!
-
Dear friends, by installing Temu application, you can get 4 free gifts for Christmas. The opportunity is limited. These gifts include: Home appliances, car accessories, tablets, air fryers, video projectors and many other items... The link of application 👇 temu.com/s/KcQetodEvBE5qf
-
In my shop u can buy: EU and UK Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 🇩🇪Germany: 🏦 ING Bank 🏦 Targobank 🏦 Post Bank 🏦 Sparkasse Bank 🏦 DKB Bank 🏦 Commerz Bank 🏦 Deutsche Bank 🏦 Unicredit Bank 🏦 N26 🏦 VolksBank WhatsApp +48694021440
-
Привіт любі Українці👋🏻 Пишу для тих, хто ще в пошуку Різдвяних та Новорічних подарунків🎄пропоную до Вашої уваги кілька виробів в Українській тематиці🇺🇦, вишитих власноруч, що стануть чудовим доповненням до подарунків для рідних та друзів 🤗 🫶🏻Крім того, Ви також зробите донат в підтримку нашої армії💛💙 30% від кожного виробу будуть розподілені порівну між підрозділами мого тата, рідного та двоюрідного братів💪🏻 Вартість💸 Брелок - $15 - маю 6 шт Обкладинка на паспорт «Ukraine # no war» - $26 - маю 4 шт Обкладинка на паспорт «Нашу мрію не знищити» - $33 - маю останню Виріб «Герб» - $53 - маю 2 шт Забрати можна: 📅Будь-який день по 30 грудня включно в Burnaby (Edmonds, Metrotown). 📅 27 та 28 грудня можливо забрати в Richmond (Bridgeport / YVR) 📅 30-го грудня можна буде забрати Vancouver (1926 W Broadway) Можу оформити в тематичний подарунковий папір за потреби🆓 Вітаю всіх з наступаючими святами і бажаю всім міцного здоровʼя та гарного настрою! Безпечних свят вашим рідним в Україні💛💙
-
Красавицы, приглашаю вас на процедуры по 💥 акциям к праздникам🌲: 🔥Антицеллюлитный вакуумно-роликовый массаж Абонемент 10 сеансов по 45 мин - ✅️550$ вместо 750$❌️ Пробный сеанс - 45$ Абонемент на 10 сеансов по 60 мин - 700$✅️ вместо 900$❌️ Пробный сеанс - 55$ Оплату за Абонемент можно разбить на 3 части. Локация - Downtown 7 лет в бьюти и более 1000 счастливых девушек www.instagram.com/reel/CzdiLwzIT17/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Сyпер рeплики, чaсов, сyмок, oбуви и пpочих аксеcсyаров, всё сдeлано из натyрaльных матeриaлов в сooтветствии с оригинaлом. Качество не хуже оригинала! Есть группа с реальными отзывами наших покупателей! Можете спросить у каждого! Mожем найти любой тoвaр, по вaшему желaнию. Тoлько отпрaвте фото. Дoстaвка по США, а по Майами лично в руки. 👉 Смотрите описание моего профиля.
-
Вітання з Різдвом від наших військових
-
Усіх вітаю з Різдвом ! Є питання чи хтось займається-навчає грою на гітарі або саксофоні ? Буду дуже вдячний 😊
-
Друзі, вітаю всіх з Різдвом Христовим. Бажаю Миру і спокою в кожен дім. Я пишу вам з 🇺🇦 України 🇺🇦 Прошу допомогти мені зробити для дитини Різдвяне диво. Нашого татуся мобілізували місяць тому на війну. Живем з донькою на мою пенсію. Завтра їй виповнюється 10 років, а у мене немає навіть , щоб тортик якийсь купить,не кажучи про подарунок ляльку про яку вона мріє , вона коштує 2000 грн. @ArtFromVenera - ось група, в якій я виклала все що знайшла, що робила своїми руками. Якщо хтось купить щось, то я зможу для доньки зробити Різдвяне диво. Дуже Вам буду вдячна і будь ласка, не судіть.....
-
The most fruitful decision of my life was trading with TRADER Carlylovell I wouldn't have a second thought about choosing her over any other Trader I tested trading with $100 and received a return of $1,800 in 24 hours her care and trustworthiness cannot be compromised