Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Запрошуємо всіх на безкоштовний воркшоп з оренди житла у Ванкувері. Буде кава, смаколики та багато корисної інформації. (Також будемо говорити про можливості отримання субсидованого житла і різні програми BC Housing). Семінар проводитиметься українською мовою в головному офісі SUCCESS. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Добрый день друзья. Ищу репетитора по математике для девочки 10 лет. Идеально ментальная арифметика, если нет таковых можно и просто учителя математики. Отзовитесь пжл
-
Позвоните в свою городскую службу, забив в поиск "large item pickup <название города>", и они вам скажут, когда его выставить. Это бесплатно.
-
Нема за що ) Ещё можно в Craigslist выставить в категории Free items, если в хорошем состоянии - может, заберёт кто...
-
Класс, спасибо большое
-
Також ідея, дякую
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Я учитель начальных классов со стажем работы 30 лет😊Могу помочь с математикой..
-
Пишу вам в личные
-
Може кому треба матрас квін сайз? Матрас має пляму, але сам дуже зручний, жосткий із мягкою подушкою зверху. Продаю, бо переїхав і власник купив свій матрас... $70, доставка 1.2 \ км по передоплаті.
-
Вітаю! Мене звати Каріна (можливо інколи тут була як майстер манікюру і пропонувала свої послуги). Проте, що б я не робила-не приносить мені таке ж задоволення як вчительство. Я-вчитель початкових класів (досвід понад 4 роки). Пропрацювавши в школі, я зрозуміла, що це мені дуже близьке, але обставини склалися зовсім по іншому і зараз я перебуваю у Ванкувері, але серцем я ще в школі з дітками🥹❤️ Протягом останнього часу я зайнялася пошуком українських шкіл/курсів для діток, проте майже нічого не знайшла саме у Ванкувері (щоб навчали писати/читати/рахувати саме рідною мовою). Тому вирішила що я можу бути корисна батькам та діткам, які переїхали сюди і не можуть продовжувати українське навчання. Якщо вам було б цікаво- кладіть вподобайку 🩶. Якшо будуть бажаючі-зможу продовжити займатися улюбленою справою та організую групові/індивідуальні заняття за приємними цінами🤗
-
Доброго вечора, любі українці, будь-ласка увійдіть у становище, я мати-одиначка сама с Херсону, але зараз живу у Одесі, я звичайна жінка але зараз без роботи зовсім, гроші майже скінчиліся, може хтось може допомогти будласочка ..Я цей, не попрошайка але ось така ситуація що нема іншого виходу як ось так питати у людей🙏
-
2010 ACURA MDX ELITE SH-AWD Місцева реєстрація. Ребілт - легкий передній удар (фото ДО ремонту скину по запиту у приват), цього літа та осенні пройшла 3 інспекції! 1. Манітоба інспекція кузова 2. Манітоба інспекція безпека (ходова, тормоза, шланги, рульове і т.д.) 3. БС інспекція кузова + сейфті (потрібна була для реєстрації авто тут) 300000км і пройде ще 200000км. Це топова комплектація із навігацією,ДВД, клімат контролем, санруф, камера заднього виду, підігрів сідушок. Єдине чого нема - парктроніків. Хороша надійна машина яку купили і їздите без ремонтів. Постійний повний привід Super Handling-All Wheel Drive (SH-AWD) - це автоматична система повного привіду, яка регулює розприділення крутящого моменту на ліве та праве задні колеса окремо. Авто дуже легко керується, входить в повороти та тримає дорогу. Як бачите із фото має косметичні недоліки, та механічно їде як нова машина - приходьте на тест драйв. Fleetwood Surrey. Продаю по причині - потрібен був більший автомобіль щоб перевести свої речі із Манітоби, тепер необхідності у великому авто немає, так як я один. Планую продати та купите щось мале, типу хонди сівік чи короли. $10700
-
Доброго вечора, Чи є тут хтось, хто жив у притулку у Ванкувері? Які там умови для проживання?