Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Воркшоп «Петриківський розпис» Інструктор: Харламова Олеся Локація: Порт Муді Дата: 27 січня 2024 рік,1:30-3:30 Посилання: pomoarts.perfectmind.com/31680/Classes/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?courseId=e0268832-5561-4c50-abc9-bb905614b1c9&fbclid=PAAaZKogbqbk4N7iosYIpJqTYDAW0PPmedGNftZSgwmAjT8pgR4hjIbIpMgBM
-
Всім привіт🙋🏻♀️ Я Саша, майстер манікюру 💅🏼 Працюю на 8605 Laurel St Манікюр з укріпленням 50$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго вечора! Шукаю підробіток на вихідні🙂 Дякую за допомогу❤️
-
Не кажіть, що ви не чули і не знали!☺️ 20 січня у Ванкувері буде концерт укр виконавиці Krutь, ціни наразі від 35$, а діткам взагалі безкоштовно! Тому гайда, купуйте квитки, підтримуйте українське, не на словах, а на ділі bit.ly/3Tx3gFp Це космічно красиво!!!
-
Доброго дня! Мене звати Олянська Інна Іванівна, Мені 40 років. Проживаю в м. Сарни, рівненська область Хочу Звернутися за допомогою до кожного 🙏🙏🙏Дуже прошу допомоги, Потрібно терміново робити операцію, Збір іде дуже повільно, час Важкий, Війна, 😥😥😥, Але Благаю допомогти і я зможу бути здоровою, Благаю кожного на колінах. Вже просто опускаються руки, Дуже Прошу, Змилуйтеся 🙏🙏🙏Але Оскільки Потрібно робити 3 операції,😥😥😥 Коштів ще потрібно багато,Це просто не Посильно, Двоє діток, Чоловік Пішов Захищати Батьківщину, Але в тиловій частині( На Західній Україні), Тому така ситуація, Змушена просити , Благати... Всі обстеження та заключення Є... Вроджена патологія нирок, Непрохідність уретри , сечовий міхура і Як наслідки Гідронефроз нирки 2 ступеня 😥😥😥реквізити Потребую термінової операції Вартість лікування 200 тисяч грн прошу 🙏 5355 1611 6501 2220 Paypal [email protected] Всі документи залишу в цій групі t.me/helpmeinna
-
Раді Вас запросити в групу English Speaking Club, завдяки якій Ви будете більш впевнено розмовляти англійською! Ми запрошуємо на наше перше заняття-знайомство для того, щоб Ви остаточно вирішили, що Вам це буде цікаво і корисно. Перше заняття буде проходити 11 січня (четвер) о 19:30 по Ванкуверу на платформі Zoom. Для запису та отримання посилання, долучіться до групи телеграм t.me/+9aFItl293MhmMThi Після заняття-знайомства ми стартуємо з програмою, що розрахована на 3 місяці (18 січня - 14 березня 2024), тобто група буде займатись впродовж 3 місяців задля покращення розмовних навичків англійської мови, словникового запасу. Вартість 3-місячного курсу становить 100$.
-
Hello everyone I am overwhelmed with joy right now. I can now pay my bills and take good care of my family 👪 A big thank to this wonderful platform that have been giving me happiness to my home, do you no with the little amount of $300 you can earn up to $7,500 in Just few hours for more information just click on the link below to join and get started. JOIN CHANNEL JOIN CHANNEL
-
Good day guys this is wonderful I never expected this outcome with just the little amount as $200 and to my greatest surprise i got back $5,800 in Just few hours thanks once again for your help and support towards my life for more information just click on the link below to get started t.me/+rU7Fj9D4f243NmU0 t.me/+rU7Fj9D4f243NmU0
-
Всім привіт! Потрібні моделі на чорний та бордовий манікюр, ціна 30$ (тільки за матеріали)
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Всім привіт. Хто не встиг відвідати дитячий суші майстер клас від VanLove sushi&more у вас ще є можливість. 13 січня (цієї суботи) об 11:30 відбудеться додатковий майстер-клас з приготування суші. Реєстрація на сайті: vanlove.ca/
-
Здравствуйте! Присоединяйтесь к интересному проекту 💕❤️ Знакомство. Путешествие. Любовь. Клуб для объединения сердец💕 Мои дорогие подписчики! Хочу поделиться с Вами интересной новостью. Я украинка, но нахожусь сейчас в Турции. Моя мечта обратить внимание на одиноких людей, которые хотят найти свою вторую половинку в это непростое время! Война разлучила нас на время. И нужно спешить делать добрые дела..... У меня созрел план-проект. Я организовала онлайн-клуб по интересам: знакомства, нахождение своих вторых половинок, путешествие, свадьба.❤️ Как принять участие? Кого заинтересовало участие в проекте напишите мне директ. Просьба - заходить на мою страничку позитивных, добрых, отзывчивых, нетоксичный людей. Разгадывайте загадку😉
-
якщо це українське посвідчення - то ні, оскільки Україна не є членом того самого міжнародного договору щодо взаємного прийняття водійського посвідчення, як і Канада. з українським посвідченням треба складати іспит. якщо у Вас канадські права з іншої провінції, то мають Вам їх замінити без іспитів