🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчатка, ті хто працює на дому, скажіть будь ласка, що доя того потрібно? Чи оформляли ви власну діяльність?
-
Привіт всім :) А може хтось додати в чат до бьюті-майстрів в Ванкувері? Начебто розмовляли в чаті про щось таке
-
Пакет онлайн-курсів за супер-ціною🔥 2 курси за ціною 799грн💸 📎Ламінування брів (окремо)499грн🔥 📎Ламінування вій (окремо) 499грн🔥 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓 Для того, щоб отримати доступ до курсу, напишіть мені в Direct 🤍
-
Доброго дня, є в місті Вінніпег майстер з чоловічих стрижок?
-
Всім доброго дня! Я не майстер краси, на жаль😊я - викладач математики, вищої математики, кандидат наук. Якщо комусь потрібна допомога при вивченні математики, шкільного курсу за програмою України, буду рада допомогти. Проживаю в Реджайна. Заняття можу проводити онлайн.
-
Мова викладання- українська, російська
-
Японський масаж обличчя Кобідо Рекомендується виконання як при невеликих естетичних проблемах, так і при виражених вікових змінах . Професійне виконання дозволить досягти приголомшливих результатів. Корекція порівнянна з ін’єкціями краси, підтяжкою нитками, апаратними процедурами. Користь Кобідо: нормалізується колір обличчя; відновлюється відтік лімфи; проходить набряклість вік; розгладжуються зморшки; поліпшується тонус, еластичність покривів; розслабляються м’язові волокна; вдається позбутися від брилів і другого підборіддя; проходить сухість, лущення. Calgary SE район станції Heritage
-
Привіт всім б‘юті майстрам , продаю кушетку , стан ідеальний , в комплекті з регульованим підголовником , підлокітниками , зйомним отвором під обличчя , та з чехом 😍 Кушетка стійка , зручна , легка , її зручно буде переносити або перевозити 👍🏻 Ціна 150$
-
Я можу приїхати в неділю ,чи понеділок, сама працюю на burnin glass
-
Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: instagram.com/o.n.beauty_?igshid=YmMyMTA2M2Y= ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35 $ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас ще більш щасливішими!Пишіть в особисті: instagram,telegram.
-
теж роблю цей масаж
-
Девочки 😍 На завтра появилось два окошка на наращивание ресниц , ламинирование бровей / ресниц , коррекция + окрашивание бровей . ✅12:00 ✅16:00 ‼️Скидка - 50% 📍West Edmonton instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Девочки подскажите пожалуйста,что нужно для того чтобы устроиться в салон Мастеру маникюра!?В Калгари какие законы!? И вопрос на засыпку в районе NW Kalgary,кто делает миллирование и какая цена (покрасить корень)!?
-
7806958542, напишите или позвоните , Таня ,шикарный парикмахер!
-
Спасибо!)
-
У нее есть где то личная страница?инстаграмм, Фэйсбук?
-
Да ,конечно, сейчас пришлю