🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата, всім привіт. Створила сторінку в інстаграм для всіх, кого цікавить депіляція та можливість вивчитись на майстра депіляції. Я вже пройшла весь шлях легалізації в Вінніпезі як майстер та як викладач. Обіцяю багато цікавої інформації та запрошую всіх бажаючих на процедури та навчання. Мій інстаграм 👉🏻 instagram.com/katy_depil_winnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= Мій фейсбук 👉🏻 @katy_depil_winnipeg
-
Витяжки манікюрного пилу 💅та підставки для рук Преміум класу, виробництво Україна, представництво в Канаді. Доставка безкоштовно по Канаді, якщо замовлення від 400 cad. В США теж доставляємо. instagram.com/shemax.canada?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію!
-
#реклама #підробіток #стрижкаедмонтон Не виходячи з дому. Для тих, хто має друзів в Едмонтоні. Записуєте друга до мене на стрижку. З мене мене хороша стрижка для друга і кеш для вас. (На базі Erican barbershop. Пишіть в приватні повідомлення)
-
Добрый вечер всем!!! Кто работает с BOTOX в Regina??? Откликнитесь!!🔊💉💉😍
-
Приглашаю вас к себе на маникюр💅 • Нахожусь в Downtown🏙️ • Гарантия на покрытие 7️⃣ дней🗓️ • Я сделаю ваши ручки красивее☺️ Мой inst: instagram.com/nails_calgary_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Для записи пишите в телеграмм или в инст😇 Адрес: 1005 Cameron Ave, SW Я жду именно тебя!🤭
-
Какой город?
-
Калгари
-
Доброго дня. Хтось з майстрів працює з косметикою для волосся la biosthetique?
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 🚉 салон Q DEMI SPA 🔝От классики до 6D ⏳Время наращивания 1,5-2 часа 💥Носка от 4 недель 💸Стоимость от 75$ 👌Корейские премиум материалы ⚡Есть удобная онлайн запись (ссылочка в шапке инстаграм профиля @resni.zp ) Хочешь получать больше комплиментов?😉 Запишись на реснички сейчас👇 dikidi.net/16120 ⏳Места ограничены⏳
-
Всім привіт ) Можливо комусь потрібна кушетка , стан ідеальний , в комплекті з усіма комплектуючими , також є чохол , в якому вона дуже зручно переноситься 😍 Подивитись і забрати можна в районі Kensington. Ціна 130$
-
Привіт! Мене звати Євгенія. Я майстер манікюру з досвідом роботи 10 років! Працюю на якісних матеріалах привезених з України 💅 Турбуюсь про вашу безпеку, тому інструменти проходять всі етапи стерилізації . Буду рада знайомству з Вами :) Зняття + Манікюр + покриття- $35 Зняття + Манікюр + покриття полігелем, гелем або акрилом -$50 Нарощення, залежно від довжини- $ 65/70 Педикюр-$45 Педикюр+ покриття-$55 Знаходжуся Edmonton, Millwoods Мій номер: +18259776127 Також проводжу навчання. Мій Instagram: instagram.com/yevheniia_nails_manikur?igshid=ZDdkNTZiNTM= #реклама
-
Вітаю! Запрошую до мене в салон краси. Я перукар із досвідом роботи понад 10років. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Січень . Працюю : З вівторка -суботу 10:00-19:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Тоже интересно!
-
#реклама Добрий день , я Ліза 🌸🌸🌸 мастер манікюру та педикюру ❣️ Також роблю нарощення 💅 Все стерильно та безпечно ✅ чекаю всіх у себе 🥰 Манікюр -25$ Манікюр +покриття -40 $ Укріплення /дизайн-10$ Педикюр -40$ Педикюр (тільки пальчики )-45 $ Педикюр комплекс -50 $ Нарощення від 55$ З 20.01 до 1.02 діє знижка -10%🔥 🔥Адреса Edmonton , 14540 72 Street NW Londonderry 🌸 5 хв від Londonderry Mall 15 хв від Clareview На всі питання відповім 🌸🌸 instagram.com/kosenko.elizaveta_nail?igshid=YmMyMTA2M2Y=