🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Займаюсь професійним оформленням Інстаграму, stories, шапки профілю, іконок для актуальних Методички, гайди. • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
-
Витяжки манікюрного пилу Преміум класу та підставки для рук бренду SheMax. Виробництво 🇺🇦 Доставка по Канаді та США. Інстаграм: www.instagram.com/shemax.canada?igshid=YzVkODRmOTdmMw==
-
Всім привіт, я сертифікований майстер по нарощуванню вій🙋🏻♀️ Більше 7 років досвіду. Запрошую вас до себе на чудові війки🤗 ❣️Дарую знижку 10% на перший візит❣️ ✔️Якісні матеріали. ✔️Стерильні інструменти. ✔️Чудова атмосфера. Буду рада бачити кожну з вас❤️ 📍Приймаю за адресою: 208 6 Avenue NE Calgary, Alberta instagram.com/nastia_lashbog?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
🎄🎁 Неймовірні Новорічні Знижки в TUFISHOP! 🎁🎄 Привіт, красуні! 🌟 Новий рік - це час див, а ми в TUFISHOP підготували для вас щось особливе! Запрошуємонасолодитися ексклюзивними святковими акціями: 25% на товари ТМ Joko Blend! 20% на товари ТМ Kira Nails 20% на гель-лаки, бази, топи ТМ ANTONIO DAMATTI! 20% на товари ТМ Moon Full! 20% на товари ТМ Baby Moon! 15% на товари ТМ Shelly! 15% на товари ТМ Tink! 10% на товари ТМ Ecostand! Та ще більше цікавих пропозицій від інших брендів! 🎉 А ще, спеціальний новорічний бонус! Оберіть новорічну шкарпетку у нашому магазині та отримайте подарунок! *При покупці від 600 грн. 🔍 Дізнайтеся про ще більше акцій у наших магазинах! ПЕРЕХОДЬТЕ за посиланням www.tufishop.com.ua/ і зустрічайте 2024 рік з TUFISHOP!
-
Дівчата, пропоную вашій увазі професійний косметичний догляд від французького бренду Academie Допоможу підібрати особистий догляд, який підійде тільки вам Ціни доступні Звертайтесь в особисті повідомлення або на мою сторінку www.instagram.com/maryna.aesthetic?igshid=YzAwZjE1ZTI0Zg%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду по добово професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
✔Learn how to trade in FOREX 📉💯 ✔ Best Platform to earn money from home ✔ 24 hours return of profit, instant withdrawal 💯 ✔No upfront, No hidden fees 💎 Access To Monitor Your Trade ✔Minimum investment $100 ✔ Payment method 🔥BTC/USDT Inbox her to get more knowledge on how to trade in Binary @TRADER_MELODY 👇 JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Удал℮нная п о д р а 6 0 т к а С т℮л℮фона/компьют℮ра От 380$ в н℮д℮лю Пишит℮ в Л С
-
Онлайн-Курс LamiMaker з 0» 📚 599грн course pro EYEBROWS and EYELASHES🎓 ✅6 годин теорії ✅4 години практики ✅2 відпрацювання на моделях ✅ідеальна викладка та завиток ✅розбір 4-х складників ✅для навчання всі матеріали надаються ✅по закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою) За 11 годин ти дізнаєшся як стати Топ-майстром в цій сфері😱🔥📚 Я навчу тебе працювати в задоволення та заробляти на цьому від 2000$ в місяць💵😱 У тебе буде вільний графік і можливість заробляти в будь-якій країні🤯 Цікаво?🤩 Пиши мені та бронюй місце на навчання📚
-
Привіт! Шукаю модель на ламінування вій завтра 23.12 о 17:30 для учениці під моїм наглядом, безкоштовно ‼️ Без перманенту повік бажано 🌸 4723 1st street SW Calgary, Alberta Всім гарних свят і гарних вій ✨
-
Займаюсь професійним оформленням Інстаграму, stories, шапки профілю, іконок для актуальних Методички, гайди. • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
-
❗️Важливо.З 25.12 вся Реклама в групі буде платною. 📝Всі питання стосовно розміщення пишіть в Дірект💥 Вся реклама не узгоджена ,буде автоматично видалятися❗️ Повторно розміщення реклами без узгодження-Бан❗️ Всім гарного настрою та процвітання 🫶
-
🔝🔝🔝professional quality nail 💅 NBM SUPPLY - маникюрный магазин, предлагает к Вашему вниманию огромный ассортимент ⏺Базы ⏺Гели ⏺Топы ⏺Праймеры ⏺Вытяжки (только оригиналы AIR MAX) ⏺Униформа ⏺Инструменты ⏺Аксессуары PRICES 🔥 📍 Location : 2937 ave V, #Brooklyn, #NEW_YORK 11229(second floor NBM studio) 🌐 nbmsupply.com/ 🌐 instagram.com/nbmsupply?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Привіт всім 😎💪 (Це один з моїх клієнтів) Хочеш змінити своє тіло, але не вистачає знань, розуміння з чого почати або мотивації? Я тобі з радістю допоможу: -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
Мене звати Олександра і я запрошую на манікюр з покриттям🫶🏻 Є ще пару місць у грудні 😌 •Українські матеріали •Одноразові розхідники •Стерильні інструменти •Смачна кава •Безкоштовний паркінг •Район даунтаун-SW (Upper Mount Royal) instagram.com/aleksa_nails_calgary #нігтікалгарі #манікюркалгарі #салонкалгарі
-
❕ Хотел зарабатывать на P2P Арбитраже ❕💵❔ Научим Арбитражу с 0️⃣ ОПЫТА 💰💸 Даём бесплатные связки по P2P Арбитражу💰💸 ‼️Осталось 2/13 Мест‼️