🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Доброго дня! Пропоную складання меню для зниження або набору ваги після особистої консультації з вами. Досвід в Україні лікарем, дієтологом✅. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно. Меню з порахованими готовими калоріями(для кожного окремо розраховую). Рецепти не складні, є смачні десерти 🍰. Меню розраховані на 28 днів, усі 28 днів я на зв'язку, якщо виникнуть питання 🕊️ після цього - важлива інформація - як втримати вагу. Усе відбувається онлайн. З повагою, Софія! Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ/БРІВ📚 ‼️ОНЛАЙН‼️ Ціна 299грн замість 1500‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини🎉
-
Привіт! 🌟 Я твій майстер Лазерної епіляції - Марина! The Luminous Hair Removal Studio пропонує тобі свою поміч! Літо в самому розпалі, тож ти встигаєш поринути в світ свободи від небажаного волосся☀️ Спеціальні супер пропозиції на комплекси діють тільки для нових клієнтів 🧚: - Ноги повністю & глибоке бікіні & пахви 300$‼️ - Голені & глибоке бікіні & пахви 200$‼️ - Глибоке бікіні & пахви 125$‼️ - Глибоке бікіні & голені 150$‼️ Чому саме я? 🌟 Висока якість: пропоную IPL лазер. Швидкість та якість процедури, реальний помітний результат вже після першої процедури Затишна атмосфера: моя студія розташована в Eternal Beauty Institute , за всіма європейськими стандартами. Ідеальна дівчача бьюті зона, де ти відчуєш себе королевою👸🥰 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 3333 8 St SE, Calgary, AB T2G 3A4, Canada 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Всім привіт, дівчата запрошую до запису, так як в останній момент змінились плани і я наступні пару тижнів маю багато вільних місць в Калгарі. З цієї нагоди ціни 🔥🔥🔥 💄Макіяж 65$ 💋Ламінування брів +фарбування+корекція 40$ Мене звати Олена. Я відповідальна та весела людина 😃 Працюю в Калгарі та по всій Альберті. Приймаю у себе в ліцензованій студії (McKenzie Towne). Ставлюся з розумінням до всіх побажань та завжди з радістю вам пораджу і підберу найкращий образ. Вмію працювати з різними типами шкіри. Дуже старанно дотримуюсь гігієни і чистоти робочого місця . Мій інстаграм @lelit.makeup instagram.com/lelit.makeup?igshid=YmMyMTA2M2Y= #makeup #макіяж #візажист
-
Мене звуть Віта☺️ Я SMM-спеціаліст Хочу запропонувати Вам свої послуги) Пропоную доступні та ефективні рішення, які допомомагають вашому бізнесу зрозстати. Простий та ефективний процес роботи) Я працюю напряму з платфомами, швидкі проекти реалізації) Створюю контент на різну тематику, план на місяць, візуал, хайлайтс, пости, рілс, зміна шапки профілю, історії, реклама, розіграші, прайс. Цікаво? Бо мені дуже цікаво попрацювати з вашою сторінкою☺️
-
Девочки моя хорошая знакомая ищет себе напарницу (Маникюр и педикюр),кого интересует вакансия,пишите мне в личные сообщения! Район Acadia SE
-
I earn massively from home through forex trade with the help of this trader @FX_WAYNE I was able to earn $2,500 with my deposit of just $200 after a successful trade without paying any fee,You can earn like me if you're willing to earn massive, click on the link below to contact him. CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP
-
Доброго дня 💙💛 Я майстер універсал: воскової та цукрової депіляції (жіночої/чоловічої). ⠀ 🔥 ШУКАЮ МОДЕЛЕЙ для поповнення портфоліо (-5️⃣0️⃣%) і на деякі зони БЕЗКОШТОВНО ⠀ 📍Etobicoke - Lakeshore (біля McDonald) 🚘 парковка Доброго дня 💙💛 ⠀ ✨Результат: забудете про щоденне гоління на місяць 🔥 і вберете свою шкіру від подразнення, почервоніння та врослого волосся. Шкіра буде гладенька та ніякого зайвого волосся на 3-4 тижня. Для запису пиши в особисті або на мій інстаграмм 👇🏼 Буду рада новим клієнтам) ⠀ 💙Instagram: www.instagram.com/violetta_pohribna_sugaring?igsh=NXhzc3RyZGJqN2Q1 ⠀ 💛Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=61561373391830 ⠀ #восковадепіляція #шугарінг #шугаринг #воск #депіляція #торонто #sugaring #wax #майтердепіляції #етобіко #etobicoke #торонто #депіляціяторонто
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ/БРІВ📚 ‼️ОНЛАЙН‼️ Ціна 499грн замість 1999‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини🎉
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ/БРІВ📚 ‼️ОНЛАЙН‼️ Ціна 499грн замість 1999‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини🎉
-
-
-
Доброго дня! Пропоную консультацію та складання меню. Досвід в Україні лікарем, дієтологом✅. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно. Для кожного окремо розраховую калорії, вам доведеться тільки дотримуватись. Рецепти не складні, є смачні десерти 🍰. Меню розраховані на 28 днів, усі 28 днів я на зв'язку, якщо виникнуть питання 🕊️ Після 28 днів - важлива інформація - як втримати вагу,оскільки це дуже важливо,або зможете продовжити працю зі мною (на ваш вибір). Усе відбувається онлайн. З повагою, Софія! Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
Привіт всім 😎💪 Треную в ОНЛАЙН форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd (тут можна побачити результати клієнтів і наші звіти)
-
Калгари! Приглашаю в уютную студию 18 ave NW на косметологические процедуры - Чистки ( ручная , аппаратная , гидрофейшил ) - Лазерная эпиляция на александритовом лазере Candela gentle max pro 2023 . Это самый мощный и эффективный лазер на сегодняшний день с уникальной запатентованной системой охлаждения - Мезотерапии - Так же работает массажист и делает процедуры эндосферы ( заменяет 3 ручных массажа) Все цены и отзывы в закрепленых хайлайтах . 🙈 По промокоду « телеграм» скидка на лазер -20% сохраняется 1,5 года и скидка на массаж -10% на первый прием или курс www.instagram.com/yasna_aesthetic?igsh=MTAyZjBmMXZrbmNpcw==
-
🇨🇦🎂День Канади - це головне державне свято, встановлене на честь об'єднання всіх північноамериканських колоній Британії в єдиний домініон Канада (колишня назва свята - Dominion Day) на підставі Акту про Британську Північну Америку, що набрав чинності 1 липня 1867 року. ✨Цього дня перші колонії Британської Північної Америки — провінції Онтаріо, Квебек, Нова Шотландія та Новий Браунсвік, об'єднавшись у конфедерацію під назвою Домініон Канада, започаткували існування нової країни. ✅Акт про Британську Північну Америку, спочатку народжений чотирма провінціями, був рівно відкритий і для інших колоній, які увійшли до конфедерації пізніше. 🇨🇦Прийнявши до складу одну за одною ще 6 провінцій, Канада до кінця 19 століття набула сучасних обрисів. ℹ️Процес остаточного формування Конфедерації завершився 1949 року, коли десятою провінцією Канади став колишній британський домініон Ньюфаундленд. ✅Сьогодні, крім десяти провінцій, до складу Канади входять також і три Північні території. ✍️Акт про Британську Північну Америку, який у свій час ознаменував народження нової держави і втілював протягом більш ніж ста років його конституцію, був замінений новою конституцією Канади в 1982 році. 👑Передача конституційної влади від Великобританії Канаді відбулася на Парламентському пагорбі в Оттаві, де королева Єлизаветта II оголосила новий документ. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario