🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Дівчатка, потрібні моделі для відпрацювання дизайнів та створення контенту.Кількість місць обмежена!Досвідчений майстер☝🏻Може бути нарощування чи корекція існуючих. 📩 За деталями пишіть або телефонуйте 825 882 0339🫶🏻 Працюю за адресою 2026 34 Ave SW CALGARY www.instagram.com/viktoria_yournails_secret?igsh=Z2tqMmN4eXRqZG5m&utm_source=qr
-
Доброго дня 💙💛 Я майстер універсал: воскової та цукрової депіляції (жіночої/чоловічої). ⠀ 🔥 ШУКАЮ МОДЕЛЕЙ для поповнення портфоліо (-5️⃣0️⃣%) і на деякі зони БЕЗКОШТОВНО ⠀ 📍Etobicoke - Lakeshore (біля McDonald) 🚘 парковка ⠀ ✨Результат: забудете про щоденне гоління на місяць 🔥 і вберете свою шкіру від подразнення, почервоніння та врослого волосся. Шкіра буде гладенька та ніякого зайвого волосся на 3-4 тижня. Для запису пиши в особисті або на мій інстаграмм 👇🏼 Буду рада новим клієнтам) ⠀ 💙Instagram: www.instagram.com/violetta_pohribna_sugaring?igsh=NXhzc3RyZGJqN2Q1 ⠀ #восковадепіляція #шугарінг #шугаринг #воск #депіляція #торонто #sugaring #wax #майтердепіляції #етобіко #etobicoke #торонто #депіляціяторонто
-
Вам знайомо? 📌Соцмережі не приносять нових клієнтів і продажів? 📌Контент не залучає підписників і не викликає активності? 📌Ваші конкуренти мають більше лайків, коментарів і репостів? 📌 Немає часу ідей для нових постів? 📢 Я знаю, як це виправити! Я – Настя, SMM-спеціаліст. Я допоможу вам зробити ваші соціальні мережі справжнім двигуном вашого бізнесу. 💼 Що я пропоную: 📍 Створення привабливого контенту, який захоплює і залучає. 📍Розробка стратегії просування, яка приносить результати. 📍Постійна підтримка і консультування з будь-яких питань SMM. 🎉 Спеціальна пропозиція: Безкоштовний аналіз вашого профілю та рекомендації щодо покращення для перших 3 клієнтів! Не втрачайте можливість – пишіть мені вже сьогодні і дізнайтеся, як можна вивести ваш бізнес на новий рівень!
-
Дівчата привіт, може комусь буде корисно. Здається кімната з 1 серпня. 140 10 Ave SW, Calgary AB Тільки для однієї дівчини. 860$ все включено за місяць. Договір за цією ціною до 1 березня 2025 року. Депозит 500$, сплата за місяць 860$ і за ,,lease transfer,, 200$ ( простими словами включити вас офіційно в договір)
-
Привіт всім, здається чудове приміщення в центрі Калгарі. Прекрасна локація. Мій орендар відкрив нову локацію,все новеньке і чистеньке. На вулиці завжди людно,так як всюди кафешки. Орендар шукає дівчинку яка буде пропонувати послуги манікюру або макіяж(брови, вії тільки не перманентний). Під низом відео і фото куди писати
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ/БРІВ📚 ‼️ОНЛАЙН‼️ Ціна 499грн замість 1999‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини🎉
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ/БРІВ📚 ‼️ОНЛАЙН‼️ Ціна 499грн замість 1999‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини🎉
-
-
Доброго дня! Мене звати Юлія я майстер нарощення вій . Запрошую вас на процедури -✅нарощення вій -✅ламінування вій -✅ламінування брів -✅фарбування вій Місто Вінніпег Працюю на коридон 4-703 буду рада вас бачити це мій інстаграм www.instagram.com/lashesbyyulia_?igsh=MWY3dWc2NWZldmVvdg==
-
Доброго дня 💙💛 Я майстер універсал: воскової та цукрової депіляції (жіночої/чоловічої). ⠀ 🔥 ШУКАЮ МОДЕЛЕЙ для поповнення портфоліо (-5️⃣0️⃣%) і на деякі зони БЕЗКОШТОВНО ⠀ 📍Etobicoke - Lakeshore (біля McDonald) 🚘 парковка ⠀ ✨Результат: забудете про щоденне гоління на місяць 🔥 і вберете свою шкіру від подразнення, почервоніння та врослого волосся. Шкіра буде гладенька та ніякого зайвого волосся на 3-4 тижня. Для запису пиши в особисті або на мій інстаграмм 👇🏼 Буду рада новим клієнтам) ⠀ 💙Instagram: www.instagram.com/violetta_pohribna_sugaring?igsh=NXhzc3RyZGJqN2Q1 ⠀ #восковадепіляція #шугарінг #шугаринг #воск #депіляція #торонто #sugaring #wax #майтердепіляції #етобіко #etobicoke #торонто #депіляціяторонто
-
Калгарі
-
I'm happy that I didn't ignore the opportunity to become a winner from her. I gave listening ears to her mentorship and got my profits without stress. I appreciate your tireless efforts Mrs Kathy I highly recommend everyone to Reach out to her with the link below 👇 t.me/joinchat/vowM0O1ii0U0M2U8 t.me/joinchat/vowM0O1ii0U0M2U8
-
Мене звуть Віта☺️ Я SMM-спеціаліст Хочу запропонувати Вам свої послуги) Пропоную доступні та ефективні рішення, які допомомагають вашому бізнесу зрозстати. Простий та ефективний процес роботи) Я працюю напряму з платфомами, швидкі проекти реалізації) Створюю контент на різну тематику, план на місяць, візуал, хайлайтс, пости, рілс, зміна шапки профілю, історії, реклама, розіграші, прайс. Цікаво? Бо мені дуже цікаво попрацювати з вашою сторінкою☺️
-
-
Всім привіт! Calgary Я пропоную свої перукарські послуги🤗 Салон знаходиться біля Chinook mall, зручна локація Буду рада познайомитись 💫 7015 Macleod trail SW www.instagram.com/o.k.beauty.yyc?igsh=MWF0dml3bDN2cGZjcQ== Жіноча стрижка від 40 Чоловіча стрижка від 30
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламінування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Academy Rd instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D