🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Усім привіт! Шукаємо майстра нарощування вій та ламінування. Дружний колектив, гнучкий графік роботи, обов’язково досвід праці. Салон знаходиться Westmount. За усіма іншими питаннями писати в приватне.
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Калгарі
-
НАВЧАННЯ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ та БРІВ📚 ОНЛАЙН📱 399грн замість 1299‼️ Найбільша теорія📖 Підтримка після навчання✅ Покрокові відео уроки🙌🏻 З доступом назавжди🔐 По закінченню курсу: ✅ 2 Сертифікати міжнародного зразка (українською та англійською мовою)🔥 ✅Електронний методичний посібник📖 ✅Знижки на матеріали та посилання на магазини‼️
-
😆Це шедевр ⚡ ℹ️Коротко , про ситуацію в Курську 🇺🇦 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Вітаю) Запрошую відвідати процедуру шугаринга в ролі моделі у досвідченого майстра на курсі по підвищенню кваліфікації. Потрібні всі зони, які бажаєте зробити. За подробицями звертайтеся в дірект➡️ www.instagram.com/antonova_beautyspace?igsh=aTltNXA3M3p1azkw
-
⚠️Увага розшукується МАЙСТЕР МАНІКЮРУ ПЕДИКЮРУ ⚠️ На роботу❗️ФУЛ ТАЙМ❗️ Дівчата, дуже класна пропозиція роботи - затишний салон в бізнес районі Marda Loop, якщо ти практикуючий майстер маєш, маєш невеличку чи велику клієнтську базу і в пошуках комфортного робочого місця то це саме та можливість! Є 2 варіанта співпраці - %(дуже привабливі☝🏻не як зазвичай пропонують) або почасова оплата- вибір за вами, все залежить від вашої ситуації, але в обох варіантах це фул тайм! Всі матеріали та інструменти надає салон, дуже приємні господарі, які в свою чергу також працюють в салоні і як ніхто розуміють специфіку бьюті індустрії, в 40 хвилин вкладатись не потрібно - якість ціниться. Хто зацікавлений надсилайте коротенькі резюме у вільній формі та 6-10 фото робіт, або інстаграм сторінку.
-
Подати заявку зараз!!! Гнучкість для роботи в будь-якому місці та в будь-який час, доступний повний або неповний робочий день. •Посади: помічник персоналу / введення даних • Оплата: 600 доларів щотижня •Працювати за власним графіком. •Підходить для роботи або перебування вдома батьків/мам, студентів, професіоналів Для початку надається повна підтримка та керівництво. Надішліть мені пряме повідомлення.
-
Мій чоловік, Гончарук Роман, 22.07.2024 року в ході бойового завдання на Харківському напрямку отримав вогнепальне осколкове поранення грудей, живота, тазу, сліпі поранення мʼяких тканин лівого плеча та передпліччя, обох стегон, обох гомілок. З втратою однієї кінцівки. Наразі знаходиться в лікарні на лікуванні в стабільному стані. Вирішено відкрити збір на реабілітацію та протезування. Дуже прошу підтримати захисника 🙏 5351252100377119 💳 send.monobank.ua/jar/5LeC386An8?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaBZd3Yk4vcLU3UXj4fuT1FihO5o1FO7PI5bvx7BBT04ejNmEuKO-7smwc_aem_ToaebsPSKVYbQRFtuH_jtA Безмежно вдячна всім за підтримку та допомогу 🙏❤️
-
Привіт ✌️ є вільні єскізи для тату🥰 1шт/60$ Edmonton, Castle downs📍 мій Інстаграм www.instagram.com/im.lizaaaaa?igsh=dWlrNjlya2JxNXo%3D&utm_source=qr
-
Мій чоловік, Гончарук Роман, 22.07.2024 року в ході бойового завдання на Харківському напрямку отримав вогнепальне осколкове поранення грудей, живота, тазу, сліпі поранення мʼяких тканин лівого плеча та передпліччя, обох стегон, обох гомілок. З втратою однієї кінцівки. Наразі знаходиться в лікарні на лікуванні в стабільному стані. Вирішено відкрити збір на реабілітацію та протезування. Дуже прошу підтримати захисника 🙏 5351252100377119 💳 send.monobank.ua/jar/5LeC386An8?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaBZd3Yk4vcLU3UXj4fuT1FihO5o1FO7PI5bvx7BBT04ejNmEuKO-7smwc_aem_ToaebsPSKVYbQRFtuH_jtA Безмежно вдячна всім за підтримку та допомогу 🙏❤️